Verpest de macht van Yvonne Coldeweijer huwelijk Robert Doornbos en Chantal Bles?

Entertainment
door Denise
dinsdag, 20 juni 2023 om 12:56
ontwerp zonder titel 2023 06 20t113038795
Het blijkt maar weer dat Yvonne Coldeweijer ontzettend veel macht heeft op de BN'er wereld. Wat een sprookjeshuwelijk had moeten zijn van Robert Doornbos en Chantal Bles in Italië heeft toch een beetje zijn magie verloren door de geruchten die Yvonne naar buiten bracht over het vreemdgaan van Robert. "Het raakt ons heel erg."

Yvonne Coldeweijer deelt juice over vreemdgaan Robert Doornbos

Robert en Chantal zijn pas getrouwd in het prachtige Italië. Op Instagram hebben ze romantische kiekjes gedeeld van de heuglijke dag, maar de volgers van onze roddelkoningin Yvonne Coldeweijer bekijken deze foto's met een groot vraagteken. Ongeveer drie weken geleden kwam Yvonne naar buiten met allemaal geruchten dat het liefje van Chantal, Robert meerdere malen zou zijn vreemdgegaan.
Waar Chantal vooral woedend om zou zijn, is dat Robert een scheve schaats zou hebben gereden met niemand minder dan Sarah van Soelen, dit zou Yvonne via bronnen hebben gehoord. Sarah heeft natuurlijk ook lucht gekregen van de geruchten en zij knapte van woede en deelde dit uitgebreid op haar Instagram, al haar agressie gericht naar Yvonne .

'Sprookjeshuwelijk'

Dit was natuurlijk het ergste wat er kon gebeuren, zo voor de bruiloft. Maar het sprookjeshuwelijk moest en zou doorgaan. Luuk Ikink vertelt hierover bij RTL Boulevard : "De juicekanalen hebben van alles geschreven over de twee. Het ging dan weer over vreemdgaan en zo. Is dat nog besproken? Niet op het huwelijk, maar…"

Reactie Chantal Bles

Aran Bade reageert hierop met: "Nee, niet daar, maar we hebben Chantal er wel even over gesproken, want het is natuurlijk niet niets als dat wordt gezegd. Hij zou van de een naar de andere vrouw hebben geracet om maar even in vaktermen te blijven. Dat is best pittig als je dat moet lezen. We moeten het toch even benoemen, want Chantal heeft er iets over gezegd." De vraag is natuurlijk: Wat heeft Chantal hierover gezegd? Aran vervolgt met: "Die zei van: ‘Het raakt ons heel erg als je dat moet lezen over je man. We praten er veel over. We praten er samen veel over en we waren met een intieme groep vrienden waarmee we alles bespreken."
Het is een beetje gek dat Chantal dit niet ontkent. "Ze laten een beetje in het midden wat er nou exact waar en niet waar van is en dat vind ik ook een goed recht in een privérelatie. Dat moeten mensen zelf weten."