Montana Meiland vertelt over haar vrijgezellenleven: 'Gewoon iemand met wie het klikt'

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 02 juni 2023 om 15:11
montana meiland vrijgezel
Montana Meiland is alweer een tijdje vrijgezel nadat ze acht jaar lang samen was met Dirk Hoogstraten. Nu vertelt Montana over haar wilde vrijgezellenleven!

Montana Meiland en Dirk Hoogstraten

Nadat Montana Meiland en Dirk Hoogstraten uit elkaar gingen, leek Dirk daar meer moeite mee te hebben dan Montana. Hij bleek echt heel verdrietig en sprak dit dan ook uit, waar Montana voornamelijk opgelucht leek. Maar mist ze heb nog wel eens? "Wanneer ik nieuwe ideetjes heb of als ik iets met iemand wil overleggen" , zegt ze hierop. Toch gunt ze hem ook zeker een nieuwe vriendin. "Dingen gebeuren vast met een reden, denk ik dan. Het is prima."

Nieuwe relatie?

Montana vertelt ook openhartig over haar wens om kinderen te krijgen. Ze dacht eerst dat ze dit niet wilde, maar misschien nu toch wel. "Ik heb wel de gedachten gehad, van: ik ben nu 28 en zit toch zonder relatie (...) Aan de andere kant, ik ben nog geen dertig. Misschien loop ik volgende week wel iemand tegen het lijf van wie ik helemaal hoteldebotel ben."
Wat ze precies zoekt in een volgende relatie, is voor haar ook nog niet helemaal duidelijk. "Gewoon iemand met wie het klikt en dat het gewoon werkt zonder gedoe."
Op uiterlijk heeft ze geen wensen, maar George Michael valt bij haar zeker in de smaak.