Nicol Kremers doet boekje open over de mishandeling: 'Ik ga helemaal geen rekening meer met jou houden'

Entertainment
door Tika
donderdag, 01 juni 2023 om 9:54
nicol kremers doet boekje open over de mishandeling ik ga helemaal geen rekening meer met jou houden 1
Onlangs is bekend gemaakt dat de mishandelingszaak tussen Peter Gillis en Nicol Kremers eind augustus wordt behandeld. In eerste instantie gaf Nicol alleen een verklaring af, maar ze zal binnenkort toch nog aangifte doen. In Shownieuws deelt ze meer van haar kant van het verhaal.

Mishandelingszaak Peter Gillis en Nicol Kremers

Vorig jaar mei werden er flinke klappen uitgedeeld in huize Gillis. Peter zou zijn ex hebben gebeten op verschillende plekken, aan haar haren hebben getrokken en haar tegen een muur hebben geduwd. Peter heeft hiervoor een nacht op het politiebureau vastgehouden. Eind vorig jaar heeft ze overigens wel een verklaring afgelegd. Tot die tijd hebben beide het incident altijd ontkend.

'Onder druk van Peter'

Nicol heeft destijds wel aangifte gedaan, maar trok hem niet veel later weer in. "Omdat zij destijds onder druk van Peter die aangifte ingetrokken zou hebben... en ze vindt dat ze op dit moment zo verschrikkelijk neergezet wordt - ook door hem in die nieuwe serie - dat ze denkt: ik ga helemaal geen rekening meer met jou houden",
vertelt Patty Brard, die woensdagavond vlak voor de Shownieuws uitzending werd gebeld door Nicol.

Bewijsstukken

De politie is in bezit van verschillende foto's en video's van Nicol haar verwondingen. Ook hebben zij een audio-opname van maar liefst twintig minuten waarin Nicol Preter smeekt te stoppen waar hij mee bezig is.
De zaak zal 29 augustus voorkomen.