Nicol Kremers gaat voor het eerst uitgebreid praten over Peter Gillis

Entertainment
door Sophie
maandag, 10 juli 2023 om 8:31
nicol kremers roddelpraat peter gillis
Nicol Kremers laat zich niet al te veel uit over de situatie met Peter Gillis, het lijkt of ze op de rechtszaak wil wachten. Of toch niet? Aankomende woensdag is te zien hoe ze het uitgebreid over de incidenten met hem gaat hebben.

Nicol Kremers te gast bij Roddelpraat

De heren van Roddelpraat , Jan Roos en Dennis Schouten, maken dit weekend bekend dat Nicol Kremers aankomende woensdag bij hen zal gaan aanschuiven in de uitzending.
Nicol Kremers heeft natuurlijk heel wat meegemaakt met Peter Gillis, zo zou ze door de jaren heen meerdere malen zijn mishandeld door hem. Ook wordt Peter zelf nog verdacht van belastingfraude, er hangt hem dus flink wat boven het hoofd.
"In de Roddelpraat uitzending van komende woensdag zal Nicol voor het eerst uitgebreid speken over alles wat haar de afgelopen jaren is overkomen" , vertellen de heren van Roddelpraat. "Samen met haar manager Wouter (bekend van Temptation Island) reist ze af naar de Roddelpraat studio. We verwachten veel van deze uitzending. Nieuwswaardigheid, een lach en een traan."
We zijn heel erg benieuwd hoeveel Nicol uiteindelijk zal gaan delen over de situatie met Peter, omdat we ons ook kunnen voorstellen dat het misschien voor de rechtszaak niet echt handig is.

De eisen van Nicol voor het interview

Nicol heeft natuurlijk geleerd om haar eigen boontjes te doppen, dus ze zit er ook niet voor niets. De heren van Roddelpraat
betalen haar een vergoeding om daar te zijn, maar dat was nog niet genoeg voor Nicol. Ze wil dat Jan Roos en Dennis Schouten deelnemen met een creatie op haar exclusieve kanalen. In eerste instantie zagen de heren dit niet zitten, maar wilden uiteindelijk voor Nicol toch wel dat stapje verder gaan.
De opnames met Nicol zijn vandaag, dus wie weet vertellen ze er in de uitzending al meer over. Aanstaande woensdag om 18:00 uur komt de uitzending met Nicol online.