Financiële meevaller voor Yvonne Coldeweijer: 'Officieel verkocht'

Entertainment
door Lois
woensdag, 07 augustus 2024 om 16:31
yvonne coldeweijer
Yvonne Coldeweijer heeft onlangs laten weten dat zij stopt als juicekoningin. Ze laat de roddels links liggen en gaat zich focussen op andere dingen. Begin mei dit jaar zette de ex juicekoningin ook al haar appartement in Amsterdam te koop...

Gratis roddelen

Yvonne Coldeweijer, wie kent haar inmiddels niet. In april besloot de juicekoningin al dat gratis roddelen passé was en schakelde ze over naar een betaald model op haar 'juice_membersclub' op Instagram. Voor de prijs van negen euro per maand kreeg je toegang tot alle smeuïge verhalen over onze geliefde BN'ers. Eén van haar "slachtoffers" was Bas Smit, maar dat feest bleek al snel een bron van klachten over de kwaliteit van de juice.

'Prive leven'

De maar was vol, de lol was er wel een beetje af voor Yvonne Coldeweijer, daarom heeft ze haar juice-instagram omgetoverd tot haar échte persoonlijke kanaal. Tegenwoordig deelt Yvonne alleen nog maar nieuwtjes over haar privéleven en blijft alle juice gespaard. Deze plaatst ze dan vervolgens op haar afgeschermde kanaal met een betaalmuur.

Appartement

En dat appartement? Dat is inmiddels officieel verkocht, en wel voor een bedrag van 604.500 euro – maar liefst 55.500 euro boven de vraagprijs. Een behoorlijke klapper voor Yvonne, die het appartement in 2020 nog kocht voor 457.500 euro en er een hypotheek op vestigde van 421.000 euro. Het betekent dat ze een smakelijke winst heeft gemaakt van 147.000 euro. Dat zal ongetwijfeld gevierd zijn met een goede fles champagne!
Maar wat krijgt de nieuwe eigenaar voor dat geld? Nou, niet zomaar een simpel optrekje, maar een prachtig gerenoveerd tweekamerappartement van 58 vierkante meter, gelegen in het hippe Amsterdam Oost. Het appartement is voorzien van alle luxe, waaronder een moderne keuken met diverse inbouwapparatuur en vloerverwarming. De echte kers op de taart is het royale dakterras dat uitzicht biedt over de hele stad. En als dat nog niet genoeg is, is er ook nog een balkon voor de zonnige dagen.
Bekende Buren
Bekende Buren
Bekende Buren
Bekende Buren
Bekijk meer foto's op de site van Bekende Buren.