Oelinda uit De Bachelor reageert op ongepaste opmerking Yvonne Coldeweijer: 'Lelijke eendje'

Entertainment
door Lois
woensdag, 17 april 2024 om 12:44
oelinda
Oelinda is momenteel te zien in 'De Bachelor' als een van de dames die het hart van Paul probeert te veroveren. Maar volgens Yvonne Coldeweijer houdt hij haar aan het lijntje, omdat ze het 'lelijke eendje' van de groep zou zijn. Oelinda heeft nu zelf gereageerd op de opmerking van Yvonne.

Ongepast

Oelinda, de voormalige nachtburgemeester van Groningen, vindt de opmerking van Yvonne Coldeweijer erg ongepast. "Ik vind het moeilijk om te zien hoe een vrouw zo naar kan zijn tegen een andere vrouw. Maar ik laat me er verder niet door beïnvloeden." Josephine, ook deelneemster van 'De Bachelor', voegt toe: "Voor ons is dit allemaal nieuw, dus als zoiets gebeurt, schrik je even. Maar uiteindelijk relativeer je het en besef je hoe onbelangrijk het eigenlijk is."

Strategie

Eerder heeft Yvonne Coldeweijer in haar podcast 'De Juice Show' zich al uitgesproken over Paul Roos, de vrijgezel in 'De Bachelor 2024'. En nu ook over zijn interesse in Oelinda. Volgens Yvonne is dit een doorzichtige strategie van Paul en heeft deze match 0% potentie.
"Hoe heet ze? Oelinda, Oeganda? Tante Sidonia?," grapt Yvonne's podcast-collega Mark Koster. Volgens hem valt Oelinda bleekjes weg naast de andere opties voor Paul. "In vergelijking met al die schoonheden... een beetje te ordinair, met haar borsten en lippen..."

Onzeker

Voor Yvonne is het duidelijk waarom Paul toch voor 'tante Sidonia' lijkt te kiezen: "Hij wil natuurlijk het mooiste meisje. Er zijn nog 20 andere meiden. Het is één grote kippenren. En zij willen niet zomaar voor hem vallen."
"Hij gaat met het lelijke eendje om de mooie eendjes onzeker te maken?," raadt Mark. Yvonne is ervan overtuigd: "Ze denken dan: 'Waarom kiest hij haar en niet mij? Ik ben toch duidelijk knapper?' Als het lelijke eendje wordt versierd, raken ze helemaal van slag." Mark begrijpt het meteen: "Als je de knapste wilt hebben, moet je het lelijkste versieren."