Dit is de Nieuwe vriendin van Mattie Valk

Entertainment
donderdag, 07 december 2023 om 11:37
ontwerp zonder titel 2023 12 07t105210693
Mattie Valk heeft opnieuw het geluk in de liefde gevonden. De Qmusic-dj maakt het nieuws nu wereldkundig: op Instagram deelt hij een foto met zijn nieuwe vriendin, die een bekende naam draagt.

Tweeling

Radio-dj Mattie Valk heeft een rumoerig liefdesleven achter de rug. In 2016 deelde hij met heel Nederland dat hij een punt achter zijn relatie zet, omdat hij niet de biologische vader bleek te zijn van de tweeling die hij samen met zijn toenmalige vriendin verwelkomde.
Toch blijkt het verhaal anders in elkaar te zitten. Mattie en Kirsten, zijn toenmalige vriendin, hadden een open relatie en wisten van elkaars uitstapjes af. Bovendien had Mattie problemen met vruchtbaarheid, waardoor de kinderen niet van hem konden zijn. Hij wist dit al vanaf het begin.
De tweeling werd te vroeg geboren en kampte met levenslange complicaties. Hierdoor kreeg Mattie meteen twijfels en verbrak hij de relatie met Kirsten. Voor de geboorte deed hij alsof hij enthousiast was over het stichten van een gezin met Kirsten en volledige toewijding aan de tweeling. Yvonne Coldewijer bracht hier toen ook wat van naar buiten .

Ex-vriendin Mattie

-luisteraars uitgebreid op de hoogte. Zo deelde hij toendertijd op de radio: " Er is geen ruzie of narigheid: sterker nog, we zijn gek op elkaar en houden van elkaar, maar we willen geen relatie meer met elkaar. Ik heb daar best wel verdriet van gehad, maar jongens... that's life."

Nieuwe vriendin Mattie

Inmiddels is Mattie weer opnieuw gelukkig in de liefde met producer Kiki Wennink. " Kiki. Knapper en liever dan de kat ", schrijft Mattie bij een foto waarop hij samen met Kiki breeduit naar de camera lacht.
Mattie verwijst natuurlijk naar de kat van zijn goede vriendin en collega Marieke Elsinga, die hij haar vijf jaar geleden live op Qmusic-cadeau heeft gedaan. Het lijkt geen toeval dat zijn nieuwe liefde nu ook deze naam heeft.