B&B-Olof en Margje delen hun bijzondere ontmoeting

Entertainment
donderdag, 07 december 2023 om 11:43
ontwerp zonder titel 2023 12 07t111205575
Olof uit B&B Vol Liefde is smoorverliefd en de hele wereld mag het weten. Eerder heeft hij in een interview zijn grote liefde al laten zien maar om het nog officiëler te maken, heeft hij haar nu ook nog eens voorgesteld aan de buitenwereld in een interview met Shownieuws.

Nog steeds smoorverliefd

Het paar deelt mede dat ze extreem gelukkig zijn samen. Margje laat weten dat B&B Vol Liefde zeker heeft gevolgd. " Ik heb zelfs de afleveringen vooruit gekeken. " Het was, dus duidelijk te merken dat Margje helemaal onder de indruk was van Olof. " Ik had gelijk in de gaten dat hij erg sociaal kan zijn, weet wat hij doet en niet iemand is die een beetje zit rond te zwetsen. " Na de kennismaking hebben ze geleidelijk iets opgebouwd, wat heeft geresulteerd in een prachtige liefdesrelatie . " Door de manier waarop Olof leeft en hoe ik leef, brengen we allebei wat positiviteit in het leven. Geluk kan je helaas niet kopen, dat zal je toch echt zelf moeten ontwikkelen. "
Olof had eerder al onthuld dat hij zijn nieuwe liefde op een bijzonder schattige manier heeft leren kennen. Hij vertelde aan het AD dat hij een bericht ontving van iemand via Facebook. " Een meisje van 12 jaar stuurde een berichtje voor haar oma. Uiteindelijk hebben we afgesproken, en we hebben het hartstikke leuk. "
Hij onderhoudt nog steeds een goede relatie met Marian , ondanks dat er geen romantische klik was in B&B Vol Liefde . " In Portugal wist ik al na een week dat het niks tussen ons zou worden. Geen liefdesrelatie bedoel ik. We zijn gelukkig wel goed bevriend geraakt. Ik zie haar nog regelmatig. "

Bijbaantje overgehouden

Naast de romantiek heeft Olof ook nog wat bijverdiensten overgehouden
aan het programma. Hij verscheen in diverse reclamedeals, heeft zijn eigen merchandise met kenmerkende uitspraken en is beschikbaar voor verschillende klusjes. Geld is niet de drijfveer voor Olof; hij doet dit vooral omdat hij het leuk vindt.
" Het is een beetje fifty-fifty. Ik doe ook graag leuke dingen voor stichtingen of het goede doel. Zo heb ik net meegedaan aan een actie om verkeersongelukken te beperken. "