Dit zijn de nieuwste beelden van Wie is de Mol? 2024

Entertainment
donderdag, 28 december 2023 om 14:27
ontwerp zonder titel 2023 12 28t134053131
Als fervent Wie Is de Mol?-fan kun je vast niet wachten tot het nieuwe seizoen begint. Gelukkig hoef je niet lang meer te wachten, maar als opwarmertje delen de makers alvast enkele beelden. En deze beelden beloven weer een heerlijke dosis mysterie en spanning!

Wie is de Mol?

Wie is de Mol? is een Nederlands televisieprogramma dat wordt uitgezonden door de publieke omroep AVROTROS . Het programma is gebaseerd op een Vlaams format en vormt een avontuurlijk spel waarin tien of elf bekende Nederlanders uitdagende opdrachten uitvoeren in het buitenland. Onder deze kandidaten bevindt zich één Mol die stiekem probeert om het spel te saboteren, terwijl de andere kandidaten hun best doen zoveel mogelijk geld in de pot te verzamelen door opdrachten succesvol uit te voeren.
Hoewel de deelnemers geen vergoeding ontvangen , biedt deelname aan het programma nieuwe en spannende ervaringen, gratis reizen naar het buitenland en de waardevolle kans op grotere naamsbekendheid. Deze bekendheid kan op zijn beurt leiden tot meer financiële kansen voor de deelnemers.

De eerste beelden

bezoeken op de beelden een Mexicaans feest en nemen deel aan een spel met tarotkaarten. Kees van der Spek lijkt onder de indruk, maar laat zich niet misleiden en toont direct zijn speurneus. " Dit is niet zomaar een feest waar je inloopt. Dit is de Mol. "
Justin Mooijer laat zich niet afleiden en richt zijn aandacht direct op zijn medekandidaten. " Wie liegt er? Wie liegt er niet?" Alles om de Mol zo snel mogelijk te ontmaskeren... "

Wanneer kunnen we Wie is de Mol zien?

Zoals gewoonlijk zal het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? vanaf januari op televisie te zien zijn. Het avontuur begint dit keer op 6 januari 2024, zoals bevestigd door AVROTROS . Dus reserveer je zaterdagavonden vanaf die datum om wekelijks te genieten van het spannende televisiespel.
Want aan de nieuwe beelden te zien, kunnen we er wel op vanuit gaan dat het nieuwe seizoen van het spannende spel programma ons absoluut niet zal gaan teleurstellen!

POPULAIR NIEUWS