Sylvie Meis en Rafael van der Vaart samen gespot in ziekenhuis

Entertainment
donderdag, 28 december 2023 om 13:16
ontwerp zonder titel 2023 12 28t130656739
Sylvie Meis en haar ex-man Rafael van der Vaart werden afgelopen woensdag samen gespot in het ziekenhuis. Wat is er aan de hand?

Kleine ingreep

Woensdag werden Sylvie Meis en Rafael van der Vaart samen gezien in het AMC-ziekenhuis in Amsterdam. Het voormalige echtpaar was daar voor een kleine ingreep bij hun zoon Damian. Rafael heeft bevestigd dat er een procedure plaatsvond, maar verdere details over de aard van de ingreep zijn niet bekendgemaakt. Volgens Rafael is er 'niks aan de hand'.

Ontroerend bericht

Sylvie heeft onlangs een ontroerend bericht gedeeld waarin ze haar trots uit over haar zoon Damián. De 17-jarige Damián heeft een professioneel contract getekend bij Ajax en lijkt zich voor de Amsterdamse club te gaan vestigen. " Een nieuw begin
", schrijft Sylvie bij de onderstaande foto, die in Amsterdam is genomen. " ZO trots op je, altijd. "
" Prachtig. Heel veel succes en plezier
", schrijft iemand in een reactie op de foto. Een ander: " Kun je supertrots op zijn, keigoed van hem. "
In september werd officieel bevestigd dat Damián van der Vaart een contract had getekend bij Ajax. Eerder had zijn vader in De Oranjezomer aangegeven dat de transfer van Damián naar Ajax nog niet helemaal rond was. Rafael zei destijds: " Het is nog een beetje gesteggel. Ik hoop dat het snel rond komt. "

Nieuwe relatie

In september ontstond er veel media-aandacht toen Sylvie werd gezien met een man. Hoewel alles erop wees dat zij en Wim Beelen, de betreffende man, een relatie hadden, bevestigden noch ontkenden ze dit. De Duitse krant Bild spotte Sylvie en Wim samen op Mallorca op het luxe jacht van de welgestelde Wim .
Shownieuws -presentator Evert Santegoeds had zijn twijfels bij de beelden. “ Zo te zien kunnen ze het goed met elkaar vinden. Er zijn beelden waarop ze arm in arm weglopen. ” Het tafereel lijkt volgens hem enigszins in scène gezet. “ Helemaal met het verhaal in Bild, die is geschreven door Tanja May, een goede vriendin van Sylvie. Ik dat zij de primeur heeft gekregen en dat het daarmee een bevestiging is dat het inderdaad wat is tussen de twee.