Noa Vahle staat achter relatie Linda de Mol en Jeroen Rietbergen

Entertainment
door Noor
woensdag, 22 februari 2023 om 14:02
ontwerp zonder titel 43 2
Noa Vahle had eerder al uit het niets haar Instagram verwijderd. Er werd al gespeculeerd dat dit was rondom de geruchten over de liefdesreünie van haar moeder Linda de Mol en Jeroen Rietbergen . Betekent dit dat ze achter deze beslissing staat?

Vandaag Inside

Het is de eerste keer dat Noa reageert op de geruchten die rond gaan over haar moeder en Jeroen. Ze vertelde wat ze ervan vond in onder meer Shownieuws en Vandaag Inside. Linda de Mol verbrak een jaar geleden haar relatie met Jeroen Rietbergen na de verschillende aanklachten die tegen hem ingediend zijn. Toch lijkt de dochter van Linda, Noa, haar te steunen en haar moeder het beste te wensen, meldt ze in Vandaag Inside. "Ik wil dat mijn moeder gelukkig wordt", vertelt Noa in VI. "Het is haar relatie, daar maakt zij zelf een keuze in. Het is logisch dat zij iets gaat uitzoeken na zo'n jaar." Ze spreekt van 'een continu conflict tussen boos zijn en van iemand houden'. "Dat begrijp ik en dat is oké."

Stiefvader Jeroen Rietbergen

Jeroen is al 15 jaar de stiefvader van Noa, ze kent hem door en door dacht ze. Maar Noa weet ook dat Jeroen van zichzelf geen slecht persoon is, vertelt ze verder in Vandaag Inside. "Ik ben ook boos en teleurgesteld en verdrietig. Maar je vergeet niet dat iemand ook een goed mens is. Hij heeft ook goede dingen gedaan voor mij en mijn broer en mijn moeder." Noa ontkent ten stelligste ruzie te hebben met haar moeder, zoals sommige media de afgelopen week wel suggereren.