Om deze reden dronk André Hazes voor zijn optredens

Entertainment
door Denise
dinsdag, 02 mei 2023 om 14:45
andre hazes bier
André Hazes staat nu nuchter op het podium wanneer hij moet optreden en drinkt geen druppel meer. Een tijdje geleden was dit anders, dan moest er namelijk eerst alcohol in voordat hij ging zingen voor publiek. Hij vertelt wat de reden hiervan is.

André Hazes dronk voordat hij ging optreden

André heeft nu alles op de rit in zijn leven. Hij blijft van de verboden middelen af, is weer happy met Monique Westenberg en zijn carrière loopt op rolletjes. Maar anderhalf jaar geleden was dit wel anders. Toen was hij verslaafd aan alles wat God verboden heeft en moest hij eerst bier drinken, voordat hij ging optreden.
André is nu weer in de studio gedoken om nieuwe liedjes te maken en vindt het heerlijk weer te gaan optreden. Maar voorheen was dit zeker niet zo. Het blijkt namelijk dat André gewoon bang was voordat hij moest zingen voor het publiek. Zo vertelde hij aan Het Laatste Nieuws: "Ik kan niet wachten. Ik wil echt weer optreden en voor een publiek staan. Er was een tijd dat ik daar angst voor had en daarom biertjes vooraf nodig had, maar nu kijk ik er echt naar uit. Op het podium staan. Dan ben je de king, hé." De zanger had dus gewoon angst voor het optreden.