Oud-deelneemster Kitty hoopt op een Big Brother All Stars-editie

Entertainment
door Sophie
donderdag, 12 januari 2023 om 10:50
kitty big brother
In een gesprek met LoveReality vertelt Kitty dat ze het, net als andere fans, ontzettend jammer vindt dat ze niet in het nieuwe seizoen van Big Brother te zien zal zijn. Ze hoopt dan ook dat ze ooit nog een keer mag terugkeren naar het huis.
Kitty in het nieuwe seizoen van Big Brother
Veel kijkers hebben een tijd hoop gehad dat oud-deelneemster Kitty in het nieuwe seizoen van Big Brother te zien zou zijn. In een gesprek met LoveReality laat ze weten zich heel erg te verheugen op het nieuwe seizoen, maar dat zij niet tot de deelnemers van dit seizoen behoord. "Ook al ben ik stiekem ook wel een beetje jaloers", vertelt Kitty.
De deelname van vorig jaar heeft veel gebracht voor Kitty. "Uitleggen precies is moeilijk, maar het heeft iets met me gedaan. Het was een avontuur dat ik heel graag nog eens zou doen."
big brother kitty 63bfcbb6e60b4
Big Brother All Stars-editie
Kitty zou ontzettend graag nog een keer in het huis belanden. "Een All Stars-editie zou te gek zijn", laat ze weten. Maar heeft Kitty hier wel tijd voor?
Kitty is op 1 november begonnen aan een nieuwe baan, als machinist dit keer. "Nog wel op leerlingenbasis, ik zit volop in een studie. Die is pittig, maar ook leuk. Met hard werken en flink studeren hoop ik dat ik binnenkort kan zeggen: ik ben machinist."
Dat hopen wij natuurlijk ook voor Kitty! Maar wij hopen ook dat wij haar nog een keer in een nieuw seizoen van Big Brother mogen bewonderen.