Oud-manager van Glennis Grace: `Het gaat natuurlijk weer een keer gebeuren.`

Entertainment
door Sophie
donderdag, 03 november 2022 om 9:27
manager glennis grace 1
Dat Glennis Grace temperament heeft, dat hebben we de afgelopen tijd allemaal gemerkt. In de rechtbank heeft ze laten weten veel spijt te hebben van het Jumbo-incident van afgelopen februari. Maar dat zoiets opnieuw zou gebeuren, daar is haar oud-manager Ludo Voeten zeker van.
glennis grace bij jinek 634fb72432d09
Glennis Grace verdient een tweede kans
Wij denken dat de meningen er zeker over zijn verdeelt, maar de manager van Glennis Grace vindt dat ze wel een tweede kans verdient. "Ik denk dat ze zich tot ergens volgend jaar stil moet houden en dan met een goede plaat terug moet komen. Ik zie dat niet pessimistisch in. Ze verdient een tweede kans en ze is een ongelofelijk talent. Maar het zal even duren. Ze moet weer vertrouwen bij het publiek kweken." Hij weet ook dat veel mensen nu écht nog niet zitten te wachten op een comeback van de zangeres.
Het gaat sowieso nog een keer gebeuren
Volgens Ludo Voeten zal Glennis Grace echt wel een tweede kans krijgen, daar heeft hij vertrouwen in. Maar dan zal ze wel hulp moeten zoeken voor haar driftbuien. "Want het gaat natuurlijk weer een keer gebeuren. Daar kan je op wachten. Dat is haar karakter. Maar er zijn mogelijkheden om dat te temperen. Dan laat je Nederland zien dat je van goede wil bent en aan jezelf werkt."
Wij hopen dat Glennis Grace in ieder geval het advies van haar oud-manager op gaat volgen, om überhaupt nog kans te maken op die eventuele tweede kans. Wij betwijfelen of heel Nederland daar wel zin in heeft.