Over comeback Marco Borsato: 'Doe het zoals Lil' Kleine'

Entertainment
door Denise
maandag, 20 februari 2023 om 9:10
marco en patty
Volgens Shownieuws hoeft de carrière niet over te zijn van Marco Borsato . Ze vinden dat hij het moet aanpakken net zoals Lil' Kleine dat doet. "Volg Lil' Kleine!"

Aangifte Marco Borsato

Vorig jaar werd Marco Borsato beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag bij The Voice. Nadat er aangifte was gedaan door een 22-jarige, kwam Tim Hofman met een video van BOOS met nóg drie gevallen die waren aangerand: "Ik zag Marco regelmatig aan jonge meisjes zitten op de set van The Voice Kids."

Patty Brard adviseert comeback

Patty Brard vindt dat Marco met een terugkeer moet komen. Ze vindt de comeback-strategie van Lil Kleine dan ook goed gekozen. "Ik vind deze strategie echt heel goed gekozen. Hij heeft niks gezegd, komt met een knaller van een hit waar die fans op aanhaken en vervolgens zie je dat hele gecancel uit elkaar vallen. " Hierna vraagt Patty aan haar collega in Shownieuws: "Waarom heeft Marco dat bijvoorbeeld niet gewoon gedacht? Van: ik kom met een knaller van een hit en dat is een antwoord, klaar."

Stille Marco

Collega Ronald kan dit ook niet begrijpen. "Ik snap Marco op vele vlakken niet en zeker niet op het moment dat je gewoon anderhalf jaar niets meer zegt. Dat geeft alleen maar ruimte voor extra invulling. Ik denk: als hij na een maand of twee of drie met een single zou komen of een heel goed interview – let op: een heel goed interview – dan kan het wel."
Patty: "All it takes is one hit."
Ronald: "Als er iemand is die met de juiste single de juiste emotie kan raken, dan zou het Marco zijn."
Patty: "Volgens mij is de stof allang gaan liggen en moet hij gewoon met een single uitkomen. "

Vervolging Marco Borsato

Het is niet duidelijk of Marco Borsato vervolgd gaat worden. Misdaadjournalist John van den Heuvel denkt dat Marco wel een vervolging krijgt. John zei laatst: "Er is een dagboek van het meisje waarin bepaalde dingen zijn omschreven, er zijn de-auditugetuigen, dus vriendinnen van haar uit die tijd die geïnformeerd zijn over wat er gebeurd is, er zijn geluid tapes, noem maar op. Dus er is wel bewijs. "
marco borsato slecht showmag 63f33485abff7 1
Wij zijn benieuwd of Marco met een comeback gaat komen.