Partnerwisseling bij Married at First Sight: 'In de zeik genomen'

Entertainment
woensdag, 01 november 2023 om 16:46
ontwerp zonder titel 60
Terwijl het concept van het programma Married at First Sight: Match or Mistake juist draait om trouwen met een onbekende om te ontdekken of het een 'match of mistake' is, kiezen enkele deelnemers dit jaar ervoor om juist te onderzoeken of er een betere match is met andere deelnemers. In de meest recente aflevering vindt zelfs een uitwisseling van partners plaats.

Intiem met anderen

In het tweede seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake durfden twaalf alleenstaanden de sprong in het diepe te wagen door in het huwelijksbootje te stappen met een onbekende. Nu het seizoen bijna is afgelopen, wordt er een groot bedrog onthuld.
Silio werd in het programma aan Manuela gekoppeld, maar hij had meer belangstelling voor andere vrouwen. Hij toonde interesse in Marissa, die eigenlijk gekoppeld was aan Jack, en in Rosa, die eigenlijk gekoppeld was aan Roy. Wat de dames niet van elkaar wisten, is dat ze allebei intiem contact hadden met Silio. Bovendien was Manuela zich niet bewust van zijn ontrouw.
Toen het avontuur van Marissa en Silio uiteindelijk aan het licht kwam, besloot Rosa aan Manuela te vertellen dat ook zij intiem was geweest met Silio. Dit nieuws verraste Manuela behoorlijk.

Silio zit er niet mee

Tijdens de final vows
, het moment waarop alle deelnemers aangeven of hun relatie is geslaagd of niet, bezorgt Manuela aan Silio de genadeslag. " Wat ik niet wist, was dat jij al met twee anderen het bed had gedeeld. Wat heb jij mij in de zeik genomen zeg ", zegt Manuela." Nu begrijp ik waarom jij ineens tijdens het samenwonen zo hamerde op een vriendschap. Had je mij niet even hiervan op de hoogte kunnen stellen? "
Silio lijkt zich er niet door te laten verontrusten; hij heeft al besloten om het programma te verlaten, niet met Manuela, maar met Marissa.

Niet de volledige waarheid

Tijdens de ceremonie vraagt expert Patrick naar de opmerkelijke connectie tussen Rosa en Silio, maar er wordt geen duidelijk antwoord gegeven. Echter, wanneer Marissa tegenover hem zit, is Patrick er zeker van: er is iets gebeurd tussen Silio en de andere dames. " Ik geloof niet dat er niets is gebeurd, kijk maar naar je non-verbale communicatie. "
Silio bevestigd uiteindelijk zijn vermoedens: " Er is inderdaad gekust. " Maar dit blijkt dus nog niet de volledige waarheid te zijn.