Goede vriend Marco Borsato maakt zich zorgen: 'Gaat niet goed'

Entertainment
donderdag, 02 november 2023 om 9:15
template een foto 12
Marco Borsato gaat, sinds het nieuws dat het OM hem gaat vervolgen wegens grensoverschrijdend gedrag, door een moeilijke periode. "Soms weet zelfs zijn zoon niet waar hij is", zegt een goede vriend van Marco.

Ernstig bezorgd

De vrienden en familie van Marco Borsato zijn ernstig bezorgd. " Sinds hij weet dat hij te zijner tijd voor de rechter moet verschijnen , is hij meer dan ooit in zichzelf gekeerd ", vertelt een goede vriend van Marco in een gesprek met weekblad Privé . " Het is moeilijk peilen wat hij denkt. "
Volgens de vriend was Marco ervan overtuigd dat justitie geen zaak zou maken van de aangifte. " Marco’s carrière is kapot en ook al zal in de toekomst blijken dat hij niet schuldig is aan wat hem wordt verweten, dan nog is het maar de vraag hoe hij die ooit weer op de rit zal krijgen. Zijn wereld stortte in toen hij van zijn advocaten te horen kreeg dat hem een vervolging staat te wachten. "

Grote onzekerheid

In de dagen die volgen, verkeren de familie en vrienden van Marco in grote onzekerheid. "Omdat hij zich meteen daarna onbereikbaar hield. Dan ga je je toch van alles in het hoofd halen. Marco hangt sinds dat nieuws tegen het depressieve aan" , vertelt de goede vriend van Marco.
" Elke keer als hij een tijdje de telefoon niet opneemt en zijn zoon ook niet weet waar hij is, gaan bij ons de alarmbellen rinkelen en zijn we opgelucht als iemand van ons weer een teken van leven heeft ontvangen. "

Naasten geloven in onschuld

Marco's moeder Mary en zijn vrienden geloven in zijn onschuld. " Ja, wat er ook wordt beweerd, ik heb niet de indruk dat Marco voor ons iets achterhoudt" , verklaarde die vriend.
Maar dit is begrijpelijk, want Marco is van nature geen spraakzaam persoon. " Van nature is Marco gesloten en dat is hij nu nog veel meer dan in zijn zorgeloze jaren. Het is alsof hij in een absoluut isolement is terechtgekomen. " Marco's moeder kan ook heel fel worden over de manier hoe mensen over haar zoon praten.