André Hazes op één knie voor Monique Westenberg: 'Werkt averechts'

Entertainment
door Indy
donderdag, 02 november 2023 om 10:21
template een foto
André Hazes lijkt dit keer wél trouw te blijven aan zijn vriendin Monique Westenberg en hij zou grootse plannen hebben. De zanger zou namelijk plannen hebben om binnenkort op één knie gaan voor haar.

De relatie van André en Monique

De relatie tussen André Hazes en Monique Westenberg verloopt niet zonder slag of stoot. Ondanks de uitstapjes van André naar Bridget Maasland en Sarah van Soelen zijn de twee inmiddels weer gelukkig samen. Volgens de zanger is het wel op een manier die niet echt traditioneel is. “We hebben jaren in Berkel gewoond en eigenlijk was ik daar doodongelukkig. Nu heb ik mijn eigen huis in het dorp waar ik ben opgegroeid” , vertelde de zanger in LINDA .
André zegt niet zeven dagen in de week bij Monique op schoot te kunnen zitten, maar hij is nog wel twee tot drie dagen in de week bij haar en hun zoontje. “We zijn wel trouw aan elkaar – zo, dat ik dat nog eens zeg, hè? Maar je begrijpt dat ik mijn lesje echt wel heb geleerd.”

Hét ultieme doel

We moeten nog maar afwachten of André ditmaal wel trouw blijft aan Monique, maar als het aan André ligt gaan ze all in . Eerder onthulde hij al dat trouwen met Monique
hét doel is. Eind december 2020 is hij al op één knie gegaan, maar de verloving werd nog geen vier maanden later verbroken. De zanger ruilde haar in voor Sarah. Ook deze relatie hield maar een aantal maanden stand. Uiteindelijk is hij weer teruggekomen bij Monique en heeft hij maar één doel voor ogen, met haar trouwen .
“Ik denk dat ik daarom ook altijd zo snel ging bij andere vrouwen, omdat ik er zo ontzettend naar verlang. Maar nu realiseer ik me pas dat er maar één vrouw is met wie ik dat echt wil: Monique. Daarom ben ik ook met hangende pootjes teruggegaan. Alleen is zij er nog een beetje terughoudend in, wat ik natuurlijk goed begrijp.”

Op één knie voor Monique

En die trouwplannen lijken misschien wel dichterbij dan gedacht. Yvonne Coldeweijer hoort steeds vaker dat André op één knie gaat voor Monique in Rotterdam Ahoy. "Alweer? gaap."
Volgens Yvonne heeft Monique dit aan het begin van de relatie afgedwongen en doet André er alles aan om zijn Imago te verbeteren. "Zodat we hem weer kunnen verdragen."
De zet om Monique ten huwelijk te vragen, werkt volgens de juicekoningin alleen maar averechts. "Het lukt ze nog niet eens om samen te wonen en een normaal gezinsleven op te bouwen. Volgens mij zien ze elkaar alleen elke dag wanneer ze op vakantie zijn."
De kaartverkoop voor de show van André in Ahoy Rotterdam, die deze maand al plaatsvindt, loopt niet bepaald storm. De tickets zijn inmiddels voor een prikkie te krijgen via VakantieVeilingen. Yvonne ziet al hilarische beelden voor zich. "Ik zie ineens een halfvolle zaal voor me in Ahoy die in lachen uitbarst wanneer hij op één knie gaat. Need to see this."