Esra uit B&B Vol Liefde verlaat Bram: 'Het zit erop'

Entertainment
door Indy
donderdag, 02 november 2023 om 11:14
template een foto 14
Bram en Esra hebben elkaar na hun deelname aan B&B Vol Liefde helemaal gevonden. De twee, die oorspronkelijk niet aan elkaar werden gekoppeld, zijn inmiddels onafscheidelijk en Esra is zelfs naar Zweden verhuisd voor de liefde. Toch verlaat zij Bram tijdelijk. Wat is er aan de hand?

Bram en Esra

Het stel heeft sinds september een relatie. Bram deed eerder geheimzinnig over wie zijn nieuwe liefde is, maar maakte al snel bekend een relatie te hebben met Esra. Beiden hebben ze meegedaan aan het programma B&B Vol Liefde . Bram als B&B-houder en Esra had zich aangemeld voor Joy, de B&B-houder in Spanje. De twee zijn in de serie niet aan elkaar gekoppeld, maar hebben toch een relatie .
Eerder reageerde Esra nogal geschokt op de vraag wanneer ze naar Zweden emigreert om bij Bram te gaan wonen. Emigreren, ho ho. Ik heb in ieder geval mijn baan opgezocht hier en dan gaan we gewoon kijken hoe het gaat. Ik boek in ieder geval alleen een heenticket en de terugticket zien we dan wel” , zegt Esra in een interview met RTL Boulevard waarin ze vertelt hoe ze Bram heeft leren kennen .
Inmiddels is ze bijgekomen van de schrik en woont ze sinds vorige maand bij Bram in Zweden. “En dat voor onbepaalde tijd, komende maanden gaan we kijken hoe het gaat hier met ons, en kunnen we ons nestelen in de rust van Zweden, wat een heerlijke tijd wordt dit."

'Het zit erop'

Ondanks dat het stel in de afgelopen weken onafscheidelijk is geworden, verlaat Esra de B&B van Bram tijdelijk. Ze gaat namelijk weer terug naar Nederland. “Ja, ik ga weg, het zit erop”
, grapt Esra in een video op het YouTube-kanaal van Bram. Gelukkig blijkt dit niet het geval. Esra keert tijdelijk terug naar Nederland voor familiezaken. “Ik ga twee weken even naar Nederland en dan kom ik gewoon weer terug naar Zweden.”
Esra mag dan slechts twee weken weg zijn, maar Bram kan niet ontkennen dat hij haar niet gaat missen. “Dat vind ik best wel lastig, want het gaat heel goed tussen ons” , zegt Bram.