Gaat ook Patty Brard uit de kleren op het pikante platform?

Entertainment
door Tika
donderdag, 20 april 2023 om 10:06
gaat ook patty brard uit de kleding op het pikante platform 1
Krijgt Patty Brard niet genoeg betaald door Shownieuws of is het iets anders? Samen met Nicol Kremers , die overigens halfnaakt poseert, staat Patty op de foto in een spa. Betekent dit dat ook zij overstapt naar het pikante platform?

Pikant platform

Na het geld aftroggelen van kinderen op TikTok, is Nicol toch een ander carrière pad begaan. Eentje die erg voor de hand liggend was, namelijk spicy content plaatsen op het pikante platform OF. Door haar bekendheid kon ze vanaf het begin al veel abonnees verwachten. Zij betalen maandelijks een bepaald bedrag waardoor ze haar foto's en video's kunnen zien.

Nieuwe carrière voor Patty Brard

Patty deelde een foto op Instagram waarop zij samen met een groep mensen in een spa poseerde. Ons Nicol was niet te missen op de foto. Integenstelling van de rest, was de realityster halfnaakt. Het enige wat ze droeg was een neon roze bikini. Patty heeft Shownieuws ook in de foto getagd. Dit wijst erop dat ze waarschijnlijk gewoon een item maakt rondom Nicol. Mocht dat het geval zijn, zien we zaterdag meer. Mocht de diva overstappen, zien we zaterdag minder...kleding?
patty en nicol 6440f800e25cc
Instagram @pattybrard