Paul uit B&B Vol Liefde deelt schattige foto met zijn 'meissie'

Entertainment
dinsdag, 21 november 2023 om 14:20
ontwerp zonder titel 2023 11 21t135107746
Paul nam eerder dit jaar deel aan B&B Vol Liefde, waar hij als eerste man naar Spanje afreisde om het hart van Debbie te veroveren. Hoewel er op het eerste oog geen sprake was van liefde, kozen ze toch voor elkaar. Het stel is inmiddels gelukkig samen en genieten van hun momentjes samen. Paul deelt een leuke update over zijn 'meissie'.

Paul deelt foto's

Paul en Debbie hadden afgelopen week, tussen alle werkzaamheden op de B&B door, wat vrije tijd en maakten daar goed gebruik van. Op Instagram deelde Paul een foto waarop zijn moeder, zijn zus en zijn 'meissie' Debbie straalden." Dagje Girona met m’n meissie, mijn moedertje en mijn zussie ", schrijft hij erbij. Ook deelt hij een foto waarop hij hand in hand loopt met Debbie. Het is overduidelijk dat ze nog steeds erg genieten van elkaars gezelschap.
Eerder gaf Paul aan onzeker te zijn over wat de toekomst zal brengen. Hij deelde dit in een gesprek met Vriendin : " Ik ervaar het wel als heel erg leuk. Maar het kan best zijn dat straks, als al die druk eraf valt, ze denkt: Wat moet ik met die gozer? Maar op dit moment zie ik het rooskleurig in. " Vooralsnog zijn er gelukkig geen problemen tussen de twee.

Samenwonen

, hebben Debbie en Paul op dit moment verder geen concrete plannen voor de toekomst. Ze onderzoeken rustig of de liefde die ze voor elkaar voelen blijvend is. Trouwen zou dan een overhaaste beslissing zijn. Debbie geeft aan dat ze ook zonder ring haar geluk met Paul kan vieren. " We kijken niet ver vooruit ", deelt Debbie in een interview met Vriendin .
staat voorlopig nog niet op de planning. Paul behoudt zijn huis in Amsterdam en pendelt heen en weer naar Debbie in Spanje. " We hebben geen plannen voor over tien jaar, of om samen te gaan wonen
", legt Debbie uit. Paul benadrukte eerder al dat het erg druk is in de B&B en Debbie ontvangt nog steeds veel boekingsaanvragen. De drukte heeft zeker invloed op de qualitytime
die ze met elkaar kunnen doorbrengen, volgens het stel.