Maxime Meiland snauwt naar Leroy: "Had ik speciaal gekocht!"

Entertainment
dinsdag, 21 november 2023 om 12:41
ontwerp zonder titel 2023 11 21t112706847
Gisteren konden de kijkers van Chateau Meiland weer genieten van een oplopende discussie binnen de familie Meiland. De Meilandjes kozen ervoor om een weekendje weg te gaan, maar in de auto laaiden de irritaties tussen Maxime Meiland en Leroy al op.

Broodje paté

Leroy heeft broodjes klaargemaakt voor onderweg. Hij is vastbesloten om geen tussenstop te maken bij een benzinestation voor de lunch, aangezien je daar een smak geld neer moet leggen voor een fatsoenlijk broodje. "Je gaat toch geen extra geld uitgeven? ", zegt Leroy. Ook Maxime laat merken dat ze zich verheugt op de broodjes. "Ja, lekker paté erop. "
Maar blijkbaar heeft Leroy een foutje gemaakt tijdens het smeren van de broodjes. In plaats van paté heeft hij worst op de broodjes gedaan. " Maar ik heb die paté daar speciaal voor gekocht! ", roept Maxime naar Leroy. " Ja, ik weet toch niet wat jij speciaal gekocht hebt als je dat niet vertelt aan mij? ", reageert Leroy verbaasd op Maxime. " Ik ben niet gewend van jou dat je speciaal dingen koopt voor als we weggaan. "

Herkenbaar

Maxime begint nu wel behoorlijk geïrriteerd te raken. " Oh nee? Ik weet ondertussen wat voor gebruiksaanwijzing jij hebt en precies wat ik moet doen ", snauwt ze. " Ja, maar dus niet paté. Ik heb daar geen idee van", zegt Leroy tegen Maxime. Maar Maxime kan de discussie nog niet achter haar laten. " Nee dat wilden wij! "
Maxime plaatst het fragment uit Chateau Meiland op haar Instagram en haar volgers tonen begrip voor de discussie. " Herkenbare discussie, bij ons begint het: wie maakt de broodjes? ", reageert een volger. Een ander kan genieten van het geruzie tussen Maxime en Leroy. " Dat kunnen jullie als de beste. "
Een andere volger reageert ook nog iets herkenbaars aan een huwelijk. " Net als dat ze niet vertellen dat iets op is en dan klagen ze dat je het niet hebt gekocht. Of er staan gewoon lege verpakkingen teruggezet op zijn plek. Dan weet je ook niet dat het op is. "