Peter Gillis doet een bizarre uitspraak in Massa is Kassa

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 03 januari 2023 om 11:46
peter gillis afrika 1
Ook Peter Gillis en Nicol Kremers hebben een bewogen jaar achter de rug. Daarom besloot het koppel om op vakantie te gaan naar Afrika. Ze gaan samen met hun vrienden Mieke en Johnny op safari naar Tanzania. Peter is een echte vakantieman, maar uit deze bizarre uitspraak blijkt dat hij maar weinig weet over Afrika.
Surprise: een trip naar Afrika
Mieke en Johnny zijn het tijdelijke onderkomen van Peter en Nicol aan het boenen, wanneer Peter en Nicol besluiten om hen te verrassen met een trip naar Afrika. Ze gaan dit met z'n vieren doen.
"Peter en ik hebben een safari geboekt naar Afrika en omdat jullie altijd zoveel voor ons doen als vrienden, willen we jullie meenemen", zegt Nicol tegen Mieke in Massa is Kassa. Mieke kijkt Nicol op haar beurt vol ongeloof aan. Johnny en Mieke denken in eerste instantie dan ook dat Nicol een grapje maakt, maar op het moment dat de reisboekjes tevoorschijn komen krijgen ze door dat het écht waar is.
Kijkers vinden het mooi om te zien dat Johnny en Mieke mee gaan naar Afrika, maar toch denken ze ook dat er vooral van hen verwacht wordt dat ze de zware koffers van Peter en Nicol zullen dragen. Ook vragen kijkers zich af of zij normaal gesproken wel iets krijgen voor de klusjes die ze doen. "'Omdat jullie als vrienden veel voor ons doen' Je wil toch niet zeggen dat ze niet eens betaald krijgen voor al het werk dat zij doen?", schrijft iemand op Twitter.
Afrika is net zo groot als Nederland
Het zal vast en zeker een fantastische reis gaan worden. Niet alleen Johnny en Mieke weten de exacte bestemming nog niet, ook Peter heeft geen idee. Wanneer ze dan ook naar het reisbureau gaan stelt Peter een bizarre vraag: "Hoe groot is Afrika? Net zo groot als Nederland?"
Kijkers zijn ontzettend verbaasd over de bizarre vraag die Peter aan de man van het reisbureau stelt.
Zie hieronder een aantal reacties op de aflevering: