Peter Gillis gelooft niet in langdurige relatie met Wendy

Entertainment
door Tika
woensdag, 14 juni 2023 om 11:12
peter gillis wederom nieuw familiedoek deze keer zonder vriendin
In de nieuwste aflevering van Massa is Kassa, zagen we hoe het gezin een nieuw familiedoek presenteert. Bijna iedereen staat erop, maar één iemand mist, namelijk vriendin Wendy.

Relatie Peter Gillis en Wendy van Hout

Inmiddels weet iedereen dat Peter een nieuwe vriendin heeft. Wat Wendy precies in hem ziet, zien wij niet, maar ze zal echt niet hem zijn voor zijn karakter en uiterlijk. De twee ontmoette elkaar op één van zijn parken en volgens beide was het liefde op het eerste gezicht. – Sure. – Veel mensen hebben dezelfde mening en na de aflevering van gisteren, wordt hun gevoel wederom bevestigd.

'Iedere keer een ander doek is niet goed voor de kassa'

Net als Nicol is nu ook Wendy te zien in de realityserie. Ze krijgt ook haar eigen introductie in de intro. Maar bij het ophangen van het familiedoek ontbreekt ieder spoor naar de nieuwe vrouw van Peter. Zijn vorige mokkel, Nicol, stond wel op deze doeken, vandaar dat hij nu nieuwe heeft laten maken. Zou hij dan toch zijn lesje hebben geleerd en daarom zijn nieuwe vriendin niet op de poster hebben? Natuurlijk viel het kijkers ook al op. "Ze missen zijn liefde van zijn leven erbij” , schreef iemand. "Beter zonder de dame, iedere keer een ander doek is niet goed voor de kassa" schreef een ander.

Trouwen?

Wellicht maken ze binnenkort nieuwe doeken. Met het geld dat Peter op zijn rekening heeft staan, moet dit geen probleem zijn. De twee lovebirds kijken positief naar de toekomst. Ze hebben het zelfs al over trouwplannen gehad. Het kan niet snel genoeg gaan voor de twee.