Petri uit B&B Vol Liefde geraakt door haatreacties: 'Klaar mee'

Entertainment
woensdag, 20 december 2023 om 11:12
ontwerp zonder titel 2023 12 20t105938811
Afgelopen zomer was Petri te zien in B&B Vol Liefde, waarin ze op zoek ging naar de liefde van haar leven. Helaas kreeg de B&B-eigenaresse veel haatreacties tijdens dit tv-avontuur. In Boerderij van Dorst deelt Petri openhartig hoe ze de negativiteit heeft ervaren.

Haatreacties

" Ik heb wel wat minder aangename berichten binnengekregen ", begint Petri haar verhaal. Die kreeg ze niet alleen via social media, maar ook via mail of sms. " Echt haatberichten. " Daarin hebben mensen volgens de B&B-houdster 'van alles' geschreven. " Dat wil je niet weten. Dat ga ik niet eens herhalen. Gewoon allemaal kutzooi. Ja, ik kan het niet anders noemen. "
Petri, eigenaresse van een B&B in het Franse Monclar, heeft probeerde de haatreacties te negeren, maar dat bleek niet eenvoudig. " Ik dacht eerst: dat interesseert niemand. Ik ken die mensen niet, die mensen kennen mij niet. Maakt niet uit. Pas weken later merkte ik dat het me meer gedaan had dan gedacht en dat het toch een beetje het plezier van de opnames overschaduwde ."
Na B&B Vol Liefde ontving Petri vier mannen in haar Franse huis. Ook ligt er nog een stapel ongeopende brieven thuis, maar deze blijven voorlopig even ongeopend. Petri heeft de zoektocht naar de liefde tijdelijk gestaakt. " Ik ben er wel een klein beetje klaar mee even. "

Terugblik

Petri reageert nu voor het eerst zelf op de kritiek, aangezien ze inmiddels alle afleveringen heeft gezien. “ Wat vind je van je eigen reacties en uitlatingen terugkijkend naar de afleveringen?
”, vraagt een kijker zich af. Op het TikTok-account van RTL geeft Petri antwoord. " Ik heb heel veel kanten van mezelf gezien waar ik minder blij mee was. Ik weet natuurlijk al heel lang dat ik redelijk direct ben en ik heb echt wel regelmatig dat ik denk: nou, dat kan wel een beetje minder. "
Een moment waarop Petri stevig uithaalde, was toen Hans een welgemeende poging deed om haar boom te snoeien. “ Ik kom hier aan en ik ben meteen niet blij. Dit is helemaal niet wat mijn bedoeling was
”, zei Petri gepikeerd. Dagelijks hoort ze deze woorden nog. Een kijker vraagt haar nu hoe het op dit moment gaat met haar boompje. “Mijn boom is nog steeds herstellende” , laat ze weten.