Pip Pellens en Pim Wessels zijn ouders geworden van een dochter

Entertainment
woensdag, 04 oktober 2023 om 11:04
pip pellens pim wessels bevallen
Pip Pellens en haar man Pim Wessels zijn op 26 september ouders geworden van hun prachtige dochter genaamd Lily.

Geboorte dochter Lily

Op Instagram deelt Pip een foto van de schattige voetjes van haar pasgeboren dochtertje. De dochter van de actrice en de acteur is liefdevol genaamd Lily en kwam ter wereld op 26 september. Pip onthult verder geen details over de bevalling of over haar dochtertje.

De naam Lily

De naam Lily lijkt als een symfonie van bloeiende bloemen die de geboorte van deze prinses begeleidt, en de stralende ouders kunnen hun geluk nauwelijks bevatten. Ondanks het delen van dit intieme moment met hun volgers, hebben Pip en Pim ervoor gekozen om de details van de geboorte en verdere informatie over hun kostbare dochter privé te houden, als een liefdevolle bescherming van deze persoonlijke en mooie ervaring.

Relatie Pip en Pim

In de maand mei deelden Pip Pellens en Pim Wessels verheugd het nieuws dat ze in blijde verwachting waren van hun eerste kindje. Via Instagram liet Pip weten: " Over een paar maandjes zijn we niet meer met zijn tweetjes ."
De band tussen Pip en Pim gaat al vele jaren terug. Het koppel heeft elkaar tien jaar geleden leren kennen. Een prachtige mijlpaal in hun relatie vond plaats in april 2021, toen ze in het huwelijksbootje stapten. De afgelopen jaren hebben ze samen een goede basis voor hun relatie opgebouwd, en nu verwelkomen ze vol vreugde de nieuwste toevoeging aan hun gezin.