Kookboek Peter Gillis vanaf nú te bestellen: 'Hatseflats!'

Entertainment
door Indy
woensdag, 04 oktober 2023 om 11:59
kookboek peter gillis
Goed nieuws voor alle Peter Gillis fans en kookfanaten. Het kookboek van de Massa is Kassa-ster is vanaf nu te bestellen.

Het kookboek van Peter Gillis

Twee maanden geleden kondigde Peter op Facebook aan dat hij zijn eigen kookboek gaat uitbrengen. “Het is geen geheim dat ik altijd dol ben geweest op eten. Maar zelf koken? Dat is toch echt minder mijn ding” , vertelt Peter. “Daar moet dus maar eens verandering in komen! Ik ben momenteel alle details aan het verzamelen van mijn favoriete gerechten.” Natúúrlijk kunnen ook de worstenbroodjes niet ontbreken in zijn kookboek, dus deze worden er ook zeker aan toegevoegd.
Waar Peter waarschijnlijk lovende reacties had verwacht, is dat in werkelijkheid toch net even anders. “Mooi dat je dit doet, maar het is misschien ook interessant om je parken te redden” , is één van de reacties. Iemand anders denkt dat nu ‘de hatseflats broodjes’ op de markt zullen komen.
Ook maken velen zich zorgen dat Peter zal terugvallen in zijn oude patroon. “Maar niet opeten hè Petertje… Anders ben je zo die twintig kilo weer rijker."

Hatseflats

Peter showde al gauw hoe zijn kookboek die, hoe kan het ook anders, Hatseflats! heet eruit ziet via Instagram. “Daar issie dan” , schrijft Peter erbij. “Wie had dit ooit van tevoren bedacht? Mijn eigen kookboek. Ikzelf in ieder geval ook niet… maar het boek wordt prachtig! Kan niet wachten op het moment dat het kookboek in het najaar in de schappen ligt."
Goed nieuws voor alle Peter Gillis en kookfans: het kookboek is vanaf nu te bestellen. "Jajaja.. daar is 'ie dan! Mijn eerste kookboek 'Hatseflats' is nu in pre-order te bestellen, met hierin gerechten voor het hele gezin!"
, zegt Peter op Instagram. Hij geeft al een klein voorproefje van de recepten die in het boek staan. "Kom erachter hoe je mijn favo Brabantse worstenbroodjes, erwtensoep, hamburger én nog veél meer lekkers maakt."