Nicol Kremers weigert miljoenenclaim van Peter Gillis te betalen

Entertainment
door Indy
woensdag, 04 oktober 2023 om 13:43
peter gillis nicol kremers
Peter Gillis eist een geldbedrag van 1.7 miljoen euro van zijn ex-vriendin Nicol Kremers . Het zou te maken hebben met een vaststellingsovereenkomst die zij heeft geschonden na hun breuk. Nicol weigert echter om deze claim te betalen.

Peter Gillis en Nicol Kremers

Vanaf het moment dat Peter Gillis en Nicol Kremers ‘als vrienden’ uit elkaar gingen, liggen de twee in strijd met elkaar. Nicol heeft meerdere aangiftes wegens mishandeling en bedreiging gedaan tegen haar ex. In de serie Massa is Kassa wordt Nicol ook nog regelmatig belachelijk gemaakt.

Schending vaststellingsovereenkomst

Op Instagram vertelde RealityFBI dat Peter ruim 1,7 miljoen euro eist van Nicol. “Vanwege vermeende schending van een vaststellingsovereenkomst die ze tekenden bij het einde van hun relatie in februari.”
Nicol zou zich niet mogen uitlaten over haar relatie met Peter. Als dit inderdaad het geval is, heeft Nicol zich daar vrij weinig van aangetrokken. Ze zou in veertien interviews de inhoud van deze overeenkomst hebben geschonden.
Peter berekent tienduizend euro voor elke overtreding. De duur van de overtreding, verhoogt het bedrag. Dit resulteert in een bedrag van 1,7 miljoen euro. Hij eist dat Kremers binnen drie dagen betaalt, anders volgen er juridische stappen.

Niet betalen

Nicol zou tot voor kort niks hebben vernomen van de overeenkomst. Deze heeft zij pas recentelijk ontvangen, maar er werd ook niet ontkent dat de overeenkomst er is. “Slachtofferadvocaat Sébas Diekstra suggereert dat Gillis hiermee probeert Kremers het zwijgen op te leggen over de aanklachten tegen hem. Het wijst erop dat het Openbaar Ministerie Gillis oorspronkelijk vervolgde voor één geval van mishandeling voordat Kremers zelf meerdere aanklachten indiende” , vertelde RealityFBI op Instagram.
Het management van Nicol heeft laten weten dat ze niet van plan is om het bedrag te betalen. "Wat ons betreft is deze overeenkomst ongeldig en kan en mag hij de vrouw die slachtoffer is in zijn strafzaak niet op deze manier het zwijgen doen opleggen over zeer ernstige strafbare feiten" , zegt de manager van Nicol. "Een openbare rechtszaak bij een onafhankelijke rechter zien wij met vertrouwen tegemoet."
De advocaat van Peter is vastberaden om naar de rechtbank te gaan. Dit zei hij maandag tegen Shownieuws . Ze zullen de zaak in gang gaan zetten. Wat belangrijk is dat het niet alleen om negatieve uitspraken over elkaar gaat, maar over het überhaupt uitingen doen over elkaar. In dit geval mag Peter dat dus zelf ook niet.