Rachel Hazes en Yvonne Coldeweijer staan tegenover elkaar in de rechtbank

Entertainment
door Sophie
maandag, 09 januari 2023 om 8:59
rechtszaak yvonne en rachel 1
Vandaag is het zover, misschien nu al dé rechtszaak van het jaar: Rachel Hazes en Yvonne Coldeweijer . Rachel eist van Yvonne een rectificatie voor een video die zijn online zette, offline haalde en weer online zette.
'Onjuiste en zeer kwetsende uitlatingen'
Yvonne zou in de desbetreffende video volgens Rachel 'onjuiste en zeer kwetsende uitlatingen' doen over de rol van Rachel bij het uitlekken van de brief van André Hazes naar zijn ex Sarah van Soelen .
Yvonne deed vervolgens uitspraken over de gevolgen die dat zou kunnen hebben voor de relatie tussen moeder en zoon. De advocaat van Rachel vindt de beweringen die Yvonne doet 'alle perken te buiten gaan'.
Eerdere sommatie van Rachel
Yvonne heeft de video eerder al een keer offline gehaald na een sommatie van Rachel, uiteindelijk besloot zij deze tóch weer online te zetten. Op 27 december zette ze de video weer online, omdat Yvonne zeker weet dat ze gelijk heeft en er geen contact is tussen Rahel Hazes en zoon André Hazes . "We hebben de waarheid zelf kunnen aanschouwen en ik zal me daarom ook niet laten intimideren", wil Yvonne erover kwijt.
Wij zijn benieuwd wat de uitspraak vandaag wordt, we houden jullie op de hoogte!