Rachel Hazes ziet weer een nieuwe mogelijkheid om Roxeanne Hazes te irriteren

Entertainment
door Sophie
maandag, 26 juni 2023 om 16:46
rachel hazes ex roxeanne hazes
Rachel Hazes weet ook niet van ophouden. Waar ze heel Nederland irriteert met haar acties en rechtszaken, probeert ze nu opnieuw het bloed onder de nagels van haar dochter Roxeanne Hazes te halen.

De rechtszaak tussen Roxeanne en Rachel Hazes

Dat Roxeanne Hazes en Rachel Hazes niet de beste band – laat maar zeggen geen band – hebben is voor heel Nederland duidelijk geworden toen ze tegenover elkaar kwamen te staan in de rechtbank. Het ging over de erfenis van vader en echtgenoot André Hazes. Roxeanne wilde duidelijkheid omdat het allemaal niet volgens de regels zou zijn gegaan en Rachel veel achter zou hebben gehouden.
Hoe het daar nu precies voor staat, is eigenlijk voor niemand écht duidelijk. Roxeanne zou wel stukken hebben ontvangen van haar moeder, maar daar bleef het laatste nieuws ook bij. De band tussen de twee lijkt niet meer te herstellen en dat maakt Rachel vandaag wederom al te duidelijk.

De ex van Roxeanne Hazes

Rachel Hazes zoekt opnieuw een mogelijkheid om een mes in de rug van haar dochter te kunnen steken. Dit keer doet ze het – zoals gewoonlijk – via de media. De ex van Roxeanne, Nick van Delft, plaatste een foto met zijn ex-schoonmoeder Rachel met de tekst: "Onvoorwaardelijk in het verleden en gelukkig nog steeds tot in het heden."
Natuurlijk besloot Rachel van de gelegenheid gebruik te maken om de foto óók op haar Instagram te zetten. Lekker volwassen Kroketje, doe je goed. Je hebt nog niet genoeg messen in de rug van je dochter gestoken.
schermc2adafbeelding 2023 06 26 om 164432
Beeld: Instagram @rachelhazes