Rachel Hazes trakteert crew op kroketten

Entertainment
door Denise
vrijdag, 10 maart 2023 om 9:17
ontwerp zonder titel 32
Rachel Hazes laat zien dat er nog humor in haar zit ondanks de problemen van de afgelopen weken. Zo zagen we dat Rachel de crew donderdag op kroketten trakteerde. De crew is op dit moment hard bezig met de voorbereidingen van de vier Hazes-concerten in de Ziggo dome.

De term: 'gecremeerde kroket'

Onze roddelkoningin Yvonne Coldeweijer heeft Rachel Hazes een tijdje geleden 'een gecremeerde kroket' genoemd op haar Stories op Instagram. Vanaf toen kreeg de term een eigen leven. In de rechtszaak tussen Yvonne en Rachel heeft de rechter gezegd dat ze deze grap niet mocht maken, anders zou ze een dwangsom moeten betalen.
Na veel meningen hierover besloot Rachel hier toch geen probleem van te maken en mag zij nu 'gecremeerde kroket' worden genoemd. Het is tenslotte vrijheid van meningsuiting. Rachel loopt met een schaal kroketten en laat hierbij zien dat ze klaar is met de critici. Rachel ligt de laatste weken extreem onder vuur door de rechtszaak met Roxeanne over de erfenis van André Hazes senior. Rachel mag zich voorlopig nog erfgenaam noemen.
schermafbeelding 2023 03 10 om 100140 640af20949aaf

Comeback André Hazes

Dit weekend komt haar zoon André Hazes terug in de showbusiness. Eerder werd bekend dat André tijdens Holland Zingt Hazes maar 3 liedjes gaat zingen. Andre heeft al lange tijd niet gezongen, zo'n 1,5 jaar. Daarnaast heeft hij nu ook een nieuw team waar hij mee werkt. Vrijdagavond wordt duidelijk gemaakt of André echt gaat zingen of dat hij de liedjes playbackt.