Rafael van der Vaart onder invloed op televisie?: 'Iets te lang op het terras gezeten'

Entertainment
door Tika
maandag, 14 augustus 2023 om 13:24
rafael van der vaart invloed studio voetbal
De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Studio Voetbal heeft voor flink wat ophef gezorgd. De aandacht werd vooral gericht op Rafael van der Vaart. Er werd vermoed dat hij onder invloed in de uitzending had gezeten.

Rafael van der Vaart onder invloed bij Studio Voetbal

Er was behoorlijk wat wrijving tussen Rafael van der Vaart en Pierre van Hooijdonk aan tafel bij Studio Voetbal. Het ging over de trainer van Ajax, Maurice Steijn en de overwinning van zijn team op Heracles Almelo.
Sjoerd van Ramshorst, de presentator van het programma, vroeg Rafael wat hij nu vindt van de nieuwe trainer van Ajax. "Geweldig" , antwoordde hij volmondig. Pierre van Hooijdonk, die in het verleden regelmatig heeft gebotst met Maurice Steijn, was het hier absoluut niet mee eens en begreep niets van de uitspraak van Rafael.
Rafael gaf aan dat hij heeft gesproken met de nieuwe trainer, maar tijdens zijn verhaal kwam hij niet echt goed uit zijn woorden. Ook hier had Pierre van Hooijdonk wat op te zeggen. "Wat voor snoepjes heb jij op" , lacht hij.

'Iets te lang op het terras gezeten'

Op X, wat voorheen Twitter was, gingen kijkers ook helemaal los op de vertoning van Rafael. Zo speculeert iemand dat Rafael van tevoren iets te lang op het terras heeft gezeten. "Van der Vaart heeft denk ik een paar drankjes genuttigd op deze zondag" , schrijft een anders.
Anderen noemen hem letterlijk 'bezopen'. Eén ding is zeker: Rafael zat zeker niet nuchter aan tafel en kijkers vinden dat een kwalijke zaak. "NOS Voetbal, graag aan Rafael van der Vaart vragen of hij nuchter naar de studio komt. Die gast is bezopen" , schrijft iemand.