Dit rapportcijfer geeft B&B Vol Liefde-Debbie aan Paul

Entertainment
maandag, 01 januari 2024 om 11:11
ontwerp zonder titel 2023 12 29t135823979
Vier maanden geleden verscheen Debbie als single in B&B Vol Liefde en gaf haar leven toen een prachtige 8. Maar nu, met Paul aan haar zijde, welk cijfer zou ze haar leven geven? Aran Bade van RTL Boulevard stelde haar deze vraag.

'Een 10!'

Ik heb al twee keer tegen Paul gezegd: ‘Paulussie, het is hoger’. ” Inmiddels zou Debbie het zelfs een 9 geven. En ‘ als ze lepeltje-lepeltje liggen, soms zelfs een 10!
De afgelopen maand zijn Debbie en Paul voor het eerst een maand lang onafgebroken samen geweest. “ Dat experiment zetten we flink door ”, zegt Paul, die erkent dat er zelfs aan samenwonen wordt gedacht. Al willen ze er ook niet té veel vaart achter zetten. “ Kijk, dat het uit zichzelf gebeurt, is niet erg, maar we gaan het niet benoemen.

Bruiloft?

Zijn de twee zo gelukkig dat er in de toekomst een B&B Vol Liefde -bruiloft komt? Als het aan Debbie ligt niet: “Ik denk dat we allebei oud en verstandig genoeg zijn om zoiets niet te doen” , begint Debbie in een interview met Privé . “De enige reden om op onze leeftijd opnieuw te trouwen, is voor het feest.
De liefde bezegelen met het huwelijk is volgens Debbie niet nodig. “Ik heb geen ring nodig om mijn geluk met Paul te vieren. Hij heeft me onlangs al prachtige oorbellen gegeven. Hij is zo’n geweldig persoon; het is bijna onbeschrijfelijk. Paul is het mooiste wat me is overkomen.”
Ze deelt ook dat ze al eens getrouwd is geweest. Haar trouwjurk van jaren terug was dan ook de outfit die ze aanhad bij de Gouden Televizier-Ring Gala.

Eigen tv-programma?