Ronnie Flex zet woning te koop voor gigantisch bedrag

Entertainment
maandag, 01 januari 2024 om 12:48
ontwerp zonder titel 2023 12 29t114741793
Rapper Ronnie Flex, vader van twee dochters, heeft zijn vrijstaande villa in Capelle aan den IJssel te koop gezet voor een vraagprijs van 798.000 euro. Hij verwierf de woning zelf in 2017 voor 530.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 582.750 euro.

Villa Ronnie Flex te koop

Bij verkoop van zijn woning tegen de vraagprijs kan de rapper een winst van meer dan 215.000 euro tegemoetzien. De koper krijgt dan een luxe vrijstaande villa met een woonoppervlakte van 166 vierkante meter.
Het huis beschikt over vijf kamers, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over drie woonlagen. In de luxe open keuken met diverse inbouwapparatuur is koken een genot. Verder is er een aparte werk- of studeerkamer. De tuin rondom biedt privacy, en parkeren is mogelijk op de eigen oprit. Het is vermeldenswaardig dat Ronnie, die momenteel alleen woont, apart leeft van Demi de Boer, waarbij ze een speciale vorm van relatie proberen te vinden. Eerder had Ronnie een relatie met Femke Louise. Momenteel staat de villa onder voorbehoud van verkoop, en het blijft interessant om te ontdekken hoe hij zijn huis heeft ingericht.
En gelukkig hebben we via Bekendeburen een aantal kiekjes kunnen vinden van zijn luxueuze villa.
ronnieflexverkoopcapelle 04
ronnieflexverkoopcapelle 05

Relatie

In het jaar 2019 begonnen Ronnie Flex en Demi de Boer, dochter van Ronald de Boer, aan een romantische relatie. Gedurende deze periode kregen ze niet alleen een eigen serie, maar verwelkomden ze ook hun prachtige dochter. Helaas kwam er eind vorig jaar een einde aan hun liefdesverhaal, en na bijna vier jaar samen te zijn geweest, bleek het niet mogelijk om de naam van hun toenmalige serie, " Voor Altijd Samen
," waar te maken. Ondanks hun inzet voor co-ouderschap, namen Ronnie Flex en Demi de Boer afscheid van hun relatie.
Demi deelt dat het gezin niet meer onder één dak woont. Wel proberen ze er het beste van te maken. Zo vertelde ze “ Wij hebben een tijdje geleden besloten om apart van elkaar te gaan wonen en elkaar ruimte te geven. Wij zijn nog steeds een gezin, maar voorlopig in een andere vorm ”. Alleen ziet het er naar uit dat Ronnie de rol van vader soms niet al te serieus neemt . Zo deelt Demi via Instagram de quote “ A child is going to remember who was there, not what you spent on them. Kids outgrow toys and outfits, but they will never outgrow time and love.