Enorme ravage in huis Monique Westenberg: 'Boos worden kan ik niet'

Entertainment
door Indy
maandag, 25 september 2023 om 19:42
ravage huis monique westenberg
Monique Westenberg kwam thuis in een enorme ravage. Afgelopen weekend ging ze de deur uit en liet haar twee honden thuis. André Hazes deelt via Instagram beelden die laten zien waarom dat niet zo'n goed idee was.

Een grote puinhoop

Als André nietsvermoedend de camerabeelden van de woonkamer op zijn telefoon bekijkt, schrikt hij van wat hij ziet. De honden van Monique doen goed hun best om een hondenkussen te slopen. "Hoe is jouw zondag?" , schrijft André erbij. Ook Monique plaatst het filmpje op haar verhaal. "Als de kat van huis is..."
Totaal onverwachts komt het niet voor de twee. Het is namelijk niet de eerste keer dat de honden dingen uitspoken als Monique en André niet thuis zijn. Eerder deelde Monique een filmpje waarin te zien was dat de honden de boel slopen. "Boos worden kan ik niet. Ik ben zo blij met deze twee! Krijg hier oneindig veel liefde van" , zei ze destijds. Of dat na het tweede incident nog het geval is, is niet bekend.

Niet de enige ravage

Monique is inmiddels wel gewend aan ravages. Niet alleen met haar honden, maar ook in haar relatie met André. Deze zit vol met ups en downs. Ondanks de uitstapjes van André met Bridget Maasland en Sarah van Soelen zijn de twee inmiddels weer gelukkig samen . André zegt niet zeven dagen in de week bij Monique op schoot te kunnen zitten, maar hij is nog wel twee tot drie dagen in de week bij haar en hun zoontje. “We zijn wel trouw aan elkaar – zo, dat ik dat nog eens zeg, hè? Maar je begrijpt dat ik mijn lesje echt wel heb geleerd.”
André vertelde in een interview met LINDA
dat hij ook wel eens letterlijk ravages aanrichtte. Zo heeft hij een keer een hele hotelkamer verbouwd toen hij teveel had gedronken. “Zo’n persoon werd ik dus van de drank; iemand die alles kapotmaakte en dan een black-out kreeg."