Sterke geruchten rondom relatiebreuk van Sylvia Geersen en Joris

Entertainment
maandag, 25 september 2023 om 17:00
ontwerp zonder titel 32
De volgers van Sylvia Geersen zijn opgevallen dat ze foto's van Haar Instagram heeft verwijderd met Joris. Zouden ze relatieproblemen hebben? Volgens juicekanaal Realityfbi ontkent Sylvia dat niet.

Geruchten einde relatie Sylvia en Joris

Juicekanaal Realityfbi meldt op hun Instagram, dat het mensen opviel dat er een serie foto's missen van Sylvia's Instagram. Onlangs was Sylvia een paar weken in Sint-Maarten met Joris, waar ze foto's over deelde op haar Instagram. Ineens zijn alle foto's nu verwijderd. Realityfbi vermoedt dat er iets gaande is in de relatie van Sylvia en Joris. Ze hebben het nagevraagd aan Sylvia. " Ze reageerde bijzonder gepikeerd, maar ze ontkende niets. " Het is niet voor het eerst de eerste keer dat er geruchten gaan dat Sylvia en Joris uit elkaar zijn. Sylvia heeft er toen ook op gereageerd en geeft aan: " Wow deze mensen weten meer dan ik weet."
Yvonne Coldeweijer zat er natuurlijk ook weer bovenop en vertelde dat de relatie 'wat wiebelig' is. " Sylvia heeft nogal last van moodswings en is niet de meest stabiele meid. Joris vindt het lastig om met haar om te gaan en ze hebben daarom zo nu en dan conflicten. Ook houdt Sylvia er een intensieve gewoonte op na om zichzelf rustig te houden ", schreef Yvonne op haar juicekanaal. " En Joris is het hier echt helemaal niet mee eens. "

'Ruzie'

Afgelopen zomer werden Sylvia en Joris gespot bij OpenAir. Ze zouden daar ruzie
hebben gemaakt met elkaar. Bronnen zouden aan Yvonne hebben gemeld dat Sylvia 'keihard aan het schreeuwen' was. Sylvia was woest na het lezen van de juice . "Ik had verkeerde schoenen aan en pijn in mijn voeten. Ben dus ergens rustig gaan zitten. Wow" , reageerde Sylvia destijds.

Mogelijke bruiloft

Sylvia heeft Joris ontmoet tijdens het programma The Bachelorette. Er was meteen een klik en Sylvia zei, dat wanneer alles is afgehandeld met haar ex-man , met Joris te willen trouwen. Maar of die bruiloft er ook daadwerkelijk gaat komen is nog maar de vraag.