Rechter doet uitspraak over verdeling spullen Jaimie Vaes en Lil' Kleine

Entertainment
door Sophie
woensdag, 04 januari 2023 om 13:38
uitspraak lil kleine en jaimie vaes
Vandaag verveelden Jaimie Vaes en Lil' Kleine de mensen in de rechtbank omdat ze zelf niet uit de verdeling van hun spullen konden komen. Ze maken ruzie om drie horloges, een broodrooster en andere spullen in de keuken. In een eerdere zitting kwamen ze er niet samen uit, daarom waren ze vandaag weer in de rechtbank.
De rechter heeft vandaag besloten dat Lil' Kleine twee van de drie horloges die in beslag zijn genomen moet teruggeven aan Jaimie Vaes.
Één van de horloges die Lil' Kleine aan zijn ex-verloofde heeft gegeven wordt door de rechter bestempelt als een 'push present', dit is een cadeautje voor de bevalling van hun zoontje Lío. Het tweede horloge zou naar hun minderjarige zoontje gaan. Het derde horloge zou Jaimie naar eigen zeggen voor haar verjaardag hebben gekregen, maar volgens de rechter klopt dit niet.
Verder moeten de twee nog servies, sierkussens, een broodrooster, blender en Playstation-controllers verdelen. In november kregen de twee de tijd om dit samen op te lossen, maar hier kwamen ze niet uit. Een deel van de vorderingen is afgewezen, voor een ander deel mag bewijs worden aangeleverd.
Overige rechtszaken Jaimie Vaes en Lil' Kleine
Jaimie en Lil' Kleine zijn nog niet van elkaar af. Deze maand zien zij elkaar wederom in de rechtbank over de regelingen rondom hun zoontje Lío.
Ook heeft de rapper een schadevergoeding geëist van Jaimie, ze zou zijn huis hebben vernield. De rechter heeft dit afgewezen. Na het vertrek van Jaimie zou het huis inderdaad vernield zijn, maar dit zou niet door Jaimie komen.