Lag de relatiebreuk van Lil' Kleine en Jaimie Vaes misschien aan de sterren?

Entertainment
door Denise
zaterdag, 18 februari 2023 om 18:50
lil en jaimie
Lil Kleine en Jaimie Vaes zijn sinds vorig jaar uit elkaar gegaan. Wie weet lag het wel aan de sterren dat dit geen match was?

Het sterrenbeeld van Jaimie Vaes

Jaimie heeft het sterrenbeeld Leeuw. Leeuwen staan erom bekend dat ze veel van aandacht houden. Nou dat is wel écht het geval bij Jaimie, aangezien zij degene was die de video lekte van Lil' Kleine die aan haar haren trok, ze trok hiermee de aandacht van heel Nederland. Een leeuw is snel geneigd de leiding te nemen. Zo had Jaimie er geen moeite mee met dingen te eisen die zij wilde. Als Lil dit haar niet zou geven, zou Jaimie de video verspreiden, chantage dus. Leeuwen kunnen wat dramatisch zijn en af en toe teveel op zichzelf focussen. Hierdoor kunnen ze sneller de ander vergeten. Er werd gezegd dat Jaimie er niet genoeg voor kleine Lio was en het feesten belangrijker vond, dus hierin zijn er ook weer overeenkomsten te vinden.

Het sterrenbeeld van Lil' Kleine

Lil' Kleine heeft het sterrenbeeld Weegschaal. Weegschalen staan erom bekend dat ze échte teamplayers zijn. Weegschalen vinden het lastig om keuzes te maken. Zo vond hij het lastig om te kiezen voor zijn gezin of het feesten. Een Weegschaal doet zijn best om naar ieders kant van het verhaal te luisteren. Weegschalen gaan de confrontatie zoveel mogelijk uit de weg. Het is voor een weegschaal heel lastig om emoties te uiten en boos te worden. Dat boos worden had Lil geen moeite mee, aangezien er nog al wat confrontaties zijn geweest die uit de hand liepen.
Het is dan ook geen goede match als de één van drama houdt en de ander de confrontatie liever vermijdt. Geen wonder dat deze combinatie niet werkte..