René Froger doet bijzondere onthulling: 'De kerst op de taart'

Entertainment
vrijdag, 08 december 2023 om 16:54
ontwerp zonder titel 2023 12 08t142350471
René Froger heeft iets bijzonders onthuld. Het nieuws over het aanstaande huwelijk van zijn oudste dochter Natascha Froger met haar grote liefde Matthijs Timmermans kwam als een verrassing voor velen, maar René wist al van tevoren wat er stond te gebeuren.

De familie Froger

In de realityserie, die elke week op TLC wordt uitgezonden, maken René en Natasja een roadtrip door Engeland met hun kinderen, zowel uit René's eerste huwelijk - Danny en Natascha - als hun gezamenlijke zoons Maxim en Didier. De familie wordt vergezeld door partners, kleinkinderen en zelfs een bonuskleinkind.

Ten huwelijk gevraagd

Na een tijd van anticipatie gaat het eerste huwelijk in de Froger-familie eindelijk plaatsvinden: Matthijs heeft Natascha gevraagd om met hem te trouwen. René is uitzinnig van vreugde. " Het heeft twaalf jaar geduurd voordat Matthijs op zijn knieën ging ", vertelt hij in gesprek met weekblad Privé. " En eerlijk is eerlijk, een beter moment dan Natascha’s veertigste verjaardag had hij niet kunnen bedenken. Ze zeggen toch niet voor niks: ‘Trouw niet voor je veertig bent’? Dat is ze nu geworden, dus er is groen licht. "
Tijdens haar veertigste verjaardag nam Matthijs de microfoon ter hand en vroeg hij Natascha ten huwelijk. Voor iedereen was het een verrassing, behalve voor René. " Twee dagen eerder kwam Matthijs langs met de smoes dat hij iets wilde weten en even met mij apart wilde zitten ", legt René uit. " Toen vroeg hij mijn toestemming en dat deed me echt wel wat. Ik houd wel van dit soort tradities. Lekker ouderwets, iemand die de hand van je dochter komt vragen. "
René geeft toe dat hij op dat moment een emotioneel moment beleefde en zelfs een traantje moest laten. " Ze is mijn enige dochter, naast mijn drie zoons. Maar na al die jaren weet ik dat het goed zit, hij is een schat voor haar ", aldus René. " Dit is de kers op de taart. "

'This is the moment'

René zong het nummer This is the Moment op het moment dat Matthijs Natascha ten huwelijk vroeg. " Ik heb het volgens mij nog nooit mooier gezongen als op deze avond voor mijn dochter en schoonzoon ", zegt René. Wanneer het huwelijk plaats zal gaan vinden weet hij niet. " Maar ik mag haar dan weggeven. Daar zal ik dan zeker ook een traantje bij voelen. "