René le Blanc haalt uit naar Nicol Kremers: 'Beetje zwak'

Entertainment
door Sophie
donderdag, 29 juni 2023 om 10:30
rene le blanc nicol kremers kritiek
Nicol Kremers heeft zich eerder een keer uitgelaten over René le Blanc. Maar René vindt dat een beetje vreemd, omdat ze elkaar helemaal niet persoonlijk kennen.

Nicol Kremers kan niet naar René le Blanc kijken

Toen alles – voor het oog – nog koek en ei was tussen Peter Gillis en Nicol Kremers, keken ze elke week naar Massa is Kassa om zichzelf terug te zien. Of ze ook naar andere realityseries keken? Nicol in ieder geval niet. "Als René in beeld komt bij Ik Geloof In Mij, zet ik de tv meteen uit" , vertelt ze in Veronica Superguide. "Dan krijg ik kippenvel over mijn hele lichaam. Geen idee waarom, maar ik kan niet kijken naar die man."
Waar Nicolleke eerst kon genieten van de beelden van Massa is Kassa , is dat nu wel anders. Ze eist namelijk dat alle afleveringen waar zij te zien is, offline worden gehaald . Dan zijn dus voor dit seizoen, bijna alle afleveringen.

René haalt uit naar Nicol

René heeft ook gehoord van de kritiek die Nicol op hem heeft. "Ik heb inderdaad gehoord dat ze mij een walgelijke man vindt" , vertelt hij aan weekblad Party . "En dat ze mij niet persoonlijk kent, maar dat ze meteen doorzappt naar een andere zender als ze mij ergens op tv ziet."
Nicol is zelf voor een hele lange tijd wekelijks op televisie geweest. Dan zou ze volgens René ook echt wel moeten weten dat er heel veel geknipt en geplakt wordt in zo'n programma en dat je er soms anders uitkomt dan dat je eigenlijk ebtn. "Daarom denk ik: zo'n Nicol moet dan toch weten hoe televisie werkt, ja toch" , vertelt hij. "Het is prima als iemand me heeft leren kennen en me vervolgens niet mag. Maar zij baseert haar mening op een tv-programma waarin ze knippen en plakken, terwijl ze zelf tv maakt: beetje zwak."
We zijn stiekem wel benieuwd hoe het gaat als die twee elkaar in het echt tegen komen en of de mening van Nicol dan gaat veranderen als ze hem wél echt leert kennen.