Pikante fotoshoot voor Rick Brandsteder: 'Krijg ik je eindelijk in bed'

Entertainment
door Denise
donderdag, 15 juni 2023 om 13:36
ontwerp zonder titel 2023 06 15t122731784
Vier kandidaten strijden voor de halve finale in het Perfecte Plaatje Op Reis. Hiervoor hebben ze nog twee fotoshoots die zij moeten doen. En hier hebben ze heel wat voor over..

Zeeziek tijdens fotoshoot

De eerste opdracht die de kandidaten moeten uitvoeren is: duurzame vissers fotograferen. Dit verloopt niet heel soepeltjes, want Rick Brandsteder en Tatum Dagelet worden misselijk tijdens de fotoshoot op de gammele bootjes. Met Tatum gaat het het slechtst. Op een gegeven moment houdt ze het niet meer en moet ze overgeven in de zee. "Oh, sorry", roept tegen de visserslui terwijl ze over de boot leunt.

Rick Brandsteder uit de kleren

De tweede shoot verloopt wel wat soepeler. Ze hebben de opdracht gekregen om een parfumshoot te doen. Tatum vraagt hierbij zelfs of Rick uit de kleren wil gaan voor deze sessie. "Ik zat toch te denken om jou eindelijk in bed te krijgen."
Rick vindt het nogal een vraag en beantwoordt haar met: "Laat me er even over nadenken. "
Toch heeft Rick geen zin om helemaal uit de kleren te gaan. "Mijn oma kijkt ook",
is een reden waarom Rick besluit het in eerste instantie niet te doen.
Vervolgens krijgt Rick alle hulp van Tatum waarin zij model staat voor zijn shoot, dat Rick toch ervoor kiest om alleen in een handdoekje voor de camera te poseren. Ondertussen kijkt Rick zwoel in de camera om Tatum in de halve finale te krijgen. Tijdens het fotograferen spreekt ze hem bemoedigend toe met de woorden: "Lekker gei... uh, goed, bedoel ik."

Te weinig punten

Ondanks dat Rick alles gaf tijdens de fotoshoot, heeft Tatum het zelf verpest volgens het oordeel van de jury. Ze vinden dat ze de foto's te wijd schoot en dat er teveel 'zinloze' ruimte overblijft. William Rutten hierover: "Slordig uitgevoerd, jammer. Hij heeft zo'n goed gezicht, doe een close-up." Helaas scoort Tatum te weinig punten en mag ze niet door naar de halve finale. Voor nu staan Rick, Numidia El Morabet en Leonie ter Braak in de halve finale die volgende week woensdag te zien is.