Nicol Kremers net terug op Instagram en schreeuwt direct om aandacht

Entertainment
door Tika
donderdag, 15 juni 2023 om 13:50
nicol kremers terug op instagram en schreeuwt gelijk weer om aandacht nodig
Nicol Kremers is terug van weggeweest en zoekt gelijk weer om aandacht. Via haar Instagram Story probeert ze zieltjes voor zich te winnen.

Nicol Kremers verbannen van Instagram

Nicol Kremers is begin deze week verbannen van Instagram . Haar account was niet meer te vinden en was ze plotseling van de aardbol verdwenen. Een aantal mensen dachten dat het te maken had met de mishandelingszaak die nu loopt. Dat ze wellicht het advies kreeg om even van alle media af te zien.

Pikante reclame

Uiteindelijk bleek dat niet het geval te zijn. Instagram heeft strenge regels en wie die overtreed moet met de gevolgen leven, zo werkt het nou eenmaal. Ook voor Nicol. Via het platform maakte ze veel reclame voor haar pikante carrière, bij haar moet er natuurlijk ook brood op de plank komen. Toch overtrad zij hiermee de regulering rondom de hoeveelheid kleding die iemand aan heeft op Instagram. Voor deze praktijken is ze ook al eerder van verschillende platformen verwijderd, maar toch lijkt ze niet te kunnen leren van haar fouten.

Schreeuw om aandacht in mishandelingszaak

Inmiddels is ze weer terug en pakt ze gewoon lekker door, alsof ze – wederom – niets heeft geleerd. Als je dan een aantal dagen weg bent geweest, moet je natuurlijk wel even laten weten dat je weer terug bent. En wat hebben we haar gemist!
In haar story plaatst ze een interessante foto. Zou ze hiermee doelen op de zware periode waar ze nu doorheen gaat? Misschien heeft het wel te maken met iets waar wij niets vanaf weten. Natuurlijk is vandaag ook het nieuws naar buiten gekomen dat ze Sébas Diekstra heeft aangenomen als advocaat . Hij gaat haar bijstaan in de aangifte tegen Peter Gillis en alles wat hierbij komt kijken. Dat is natuurlijk ook niet makkelijk voor haar, dus misschien vandaar deze tekst.
litteken
Beeld: Instagram @kremersnicol