Rob Goossens onthult: 'Heren van Vandaag Inside hebben banen van Talpa medewerkers gered'

Entertainment
door Sophie
donderdag, 04 mei 2023 om 15:54
vandaag inside talpa contract
Het was een groot feest aan tafel bij Vandaag Inside. De heren gingen namelijk hun nieuwe contract bij Talpa tekenen. Het is wel bekend dat de heren van Vandaag Inside Talpa draaiende houden en daar laat ook mediadeskundige Rob Goossens zich over uit.

Vandaag Inside voor twee jaar bij Talpa

Nog voor in ieder geval twee jaar zijn Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp te zien bij Talpa. Liefhebbers van het programma zijn hier natuurlijk ontzettend blij mee, maar ook John de Mol zal zeker opgelucht zijn. Voor hem zal het ook een spannend moment zijn geweest toen de heren eindelijk hun handtekening gingen zetten.

Het redden van de banen bij Talpa

Het zouden voornamelijk John de Mol en de medewerkers van Talpa zijn die héél blij mogen zijn met het ondertekenen van het contract. "Ik denk dat Jon de Mol wel een paar flessen champagne heeft opengetrokken", zegt Rob Goossens in De BLVD Podcast. "Eigenlijk zouden alle mensen die voor Talpa werken datzelfde moeten doen. Het hele concern drijft op deze drie mannen. Alle mensen zijn voor twee jaar weer verzekerd van hun baan."