Serie Ruud & Olcay megaflop: 'Dit is echt kijkcijferpaniek'

Entertainment
door Denise
donderdag, 04 mei 2023 om 15:31
ontwerp zonder titel 2023 05 04t162857474
Paniek, want de serie Ruud & Olcay gaat heel slecht op tv. De kijkcijfers zijn om te huilen. "Dit is echt kijkcijferpaniek."

Serie Ruud & Olcay een grote flop

Er is veel onbegrip dat de serie Ruud & Olcay de plaats in neemt van Opsporing Verzocht en Radar. Laatstgenoemde programma's moeten naar NPO 2 verhuizen en plaatsmaken voor Ruud & Olcay. Het gedrag in de serie van koppel valt niet in de smaak bij kijkers. Vorige week waren er 586 duizend mensen die ernaar kijken, maar deze week is het nog slechter gegaan. Zo keken er maar 484 duizend mensen naar aflevering 2. Met deze aantal kijkers lukt de serie het niet om in de kijkcijfer top 15 te belanden.

Kijkcijfer paniek voor Ruud de Wild en Olcay Gulsen

Kijkcijfer expert Tina Nijkamp heeft er ook een duidelijke mening over. "Kijkcijferpaniek voor Ruud en Olcay. Nog minder kijkers dan vorige week! Heeft NPO 1 lager gescoord afgelopen jaar? Zelfs Festival van de Liefde scoorde hoger afgelopen zomer. Waarom is dit van NPO 3 naar NPO 1 verhuisd? Wie dacht dat dit op NPO 1 een hit kon worden?"
Angela de Jong is er ook verbaasd over en schrijft in het AD. "Op de een of andere manier moeten we ervan overtuigd worden dat hun leven en liefde zo bijzonder is dat het een tv-serie verdient, maar ik zíe het niet. Omdat ze alleen maar over zichzelf praten, ontstaat het beeld van twee vervelende super-narcisten."