Zó liet Rob Kemps aan zijn vriendin Miriam Swinkels weten dat hij een affaire had

Entertainment
door Indy
maandag, 16 oktober 2023 om 16:02
rob kemps mist door zijn nieuwe liefde nu al een cruciaal moment in het leven van zijn kindje
Rob Kemps ligt op Instagram zwaar onder vuur bij zijn volgers. Hij deelt regelmatig foto's met zijn voormalig minnares, inmiddels zijn vriendin, Stephanie Klaver. De opmerking dat alles mooier is dan ooit schoot bij velen in het verkeerde keelgat, maar met de manier waarop hij zijn ex heeft verlaten scoort de zanger al helemaal geen bonuspunten.

Affaire met Stephanie

In april dit jaar kwam het nieuws naar buiten dat Rob Kemps en Miriam Swinkels uit elkaar zijn. De twee zijn jeugdliefdes van elkaar en hebben samen twee kinderen. Ze zouden op afstand van elkaar blijven houden, in goede harmonie voor de kinderen. “We zijn al heel ons leven beste vriendin, ruim 19 jaar en zullen dat ook blijven” , schreven ze bij het bericht.
Rob zou tijdens zijn relatie een affaire hebben gehad met een van zijn achtergronddanseressen: Stephanie Klaver. Zij zat op dat moment zelf ook in een relatie. Yvonne Coldeweijer deelde destijds dat het veel verder zou gaan dan alleen vreemdgaan tussen de twee. “De achtergronddanseres had op dat moment ook jarenlang een relatie met trainer Martin… tot een aantal dagen geleden! Zij heeft het namelijk uitgemaakt met haar vriendin omdat zij en Rob volgens een spion dus helemaal VERLIEFD zijn!”

Grote liefde

Volgens Rob was er niks waar van de geruchten, maar inmiddels zijn deze toch bevestigd. Rob en Stephanie maken er nu absoluut geen geheim meer van dat ze gelukkig zijn met elkaar en delen regelmatig foto's met elkaar. De tekst die Rob bij foto schreef
op Instagram met zijn 'grote liefde' schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat. “Ik kan niet precies beschrijven hoe het voelt” , begint Rob bij de foto. “Maar met jou is alles anders, beter, fijner en mooier.”
Leuk voor zijn 'voor altijd beste vriendin' om te horen. De volgers van Rob nemen het dan ook op voor Miriam in de reacties. “Leuk om te horen voor je ex” , schrijft een kritische volger. “Nou, inderdaad” , reageert iemand daaronder.

Briefje op de keukentafel

Het blijft niet bij de sneer naar Miriam. Yvonne deelt nog meer juice rondom het ex-koppel. Volgens haar zou Miriam onlangs op het schoolplein hebben verteld hoe hij een punt achter hun relatie heeft gezet. "Ik hoor net van een schoolplein-spion dat de ex van Rob daar heeft verteld dat hij een briefje op de keukentafel had achtergelaten, waarop stond dat hij haar verliet en met zijn minnares naar Parijs vertrok” , schrijft Yvonne. "De moeders in Best walgen hier nog steeds van.”
Terwijl Rob aan het genieten was van zijn romantische trip naar Parijs met zijn nieuwe liefde, mistte hij in Nederland een bijzonder moment . Zijn dochtertje Lola zette op dat moment namelijk haar eerste stapjes. Hiermee scoorde papa Rob absoluut geen bonuspunten.