Rob Kemps mist door zijn nieuwe liefde nu al een cruciaal moment in het leven van zijn kindje

Entertainment
door Tika
dinsdag, 06 juni 2023 om 11:26
rob kemps mist door zijn nieuwe liefde nu al een cruciaal moment in het leven van zijn kindje
Rob Kemps heeft zijn prioriteiten niet helemaal op een rijtje. Momenteel geniet hij met zijn nieuwe liefde in het romantische Parijs, terwijl zijn dochtertje haar eerste stappen zet. Iets wat je eigenlijk niet kan missen als ouder.

Rob Kemps laat vrouw en kinderen achter

Onlangs zette Rob Kemps zijn relatie van negentien jaar aan de kant voor de vrouw met wie hij een affaire had. Zij is overigens ook nog een achtergronddanseres van hem. Voor zijn ex, Miriam, die hij achterlaat met hun kinderen, kwam dit hard aan, de twee hebben vorig jaar een dochter gekregen en Rob mist nu alle cruciale momenten, waaronder de eerste stapjes.

'Beetje ongepast'

Eén ding is duidelijk, zijn liefde voor Stephanie Klaver steekt hij niet onder stoelen of banken. Op Instagram worden er regelmatig foto's vanuit Parijs gedeeld. Maar terwijl hij romantisch hand in hand langs de Seine loopt, mist hij wel de eerste stapjes van zijn dochter. Dit zijn de momenten die je gewoon niet kan missen als ouder. "Dat zijn toch wel van die momenten dat je als vader eigenlijk wel bij je kind hoort te zijn en bij de moeder van je kind. Ik vind het toch wel een beetje ongepast", vertelde Patty Brard in Shownieuws .

Kleffe foto's

Recent stonden de tortelduifjes zoenend op de voorpagina van weekblad Story. Terwijl ze over straat liepen kon de paparazzi de moneyshots maken. Echter bleek het toch iets anders. Blijkbaar waren Rob en Stephanie op de hoogte van de fotografen. Het respect naar Miriam is hierna wel erg ver te zoeken.