Freek Vonk eindelijk bevallen van de gore larven uit zijn been

Entertainment
door Tika
dinsdag, 06 juni 2023 om 14:45
freek vonk haalt de larven uit zijn been wat een joekels
Er is weer baby nieuws in de BN'er wereld, althans dat is hoe Freek Vonk het noemt. Na twee maanden met larven in zijn been te hebben rondgelopen, is hij eindelijk 'bevallen' van de larfjes. Zie hier de beelden van hoe dat ging, wel op eigen risico.

Freek Vonk houdt een interessant souvenir over aan reis

Na zijn reis door Costa Rica, kwam Freek erachter dat hij een paar souvenirtjes meenam. Er hebben zich drie larven in zijn linkerbeen gevestigd, laat hij midden april via zijn Instagram weten. Het gaan om drie larven van een human bot fly. "Deze larven hebben zich dus enkele weken geleden in mijn been genesteld en zitten daar nu lekker van mij te snoepen!! Heel af en toe voel ik een pijnscheutje op de plek waar ze zitten, maar dat duurt niet lang", zegt hij. Hij koos er toen voor om ze nog even te laten zitten om te kijken wat het doet en hoe ze zich verder ontwikkelen.

Kwik, Kwek en Kwak

Eind vorige maand gaf hij nog even een update. "Kwik, Kwek en Kwak zijn flink gegroeid!! Een stuk dikker en groter! Ze zitten overduidelijk in het laatste stadium!",
schrijft hij 55 dagen na de 'bevruchting'. Vergeleken het begin is de pijn ook een stuk intenser. Volgens Freek voelt het als een aantal hete naalden die je vlees doorboren. "Soms duurt het wel een kwartier voordat 't ophoudt."

'Wat een joekel van een ding'

Inmiddels zijn we ongeveer twee maanden verder en zijn de larven 'rijp'. En natuurlijk deelt de bioloog het maar weer veel te graag met de rest van de wereld. Helaas hebben niet alle drie de beestjes het overleefd... "Toen ik een paar dagen geleden wakker werd, zag ik dat bij twee van de drie larven de luchtgaatjes waren bedekt met een korstje. Ik wist meteen dat dit foute boel was", schrijft hij op zijn Instagram. Aangezien er geen ziekenhuis in de buurt was, moest hij het heft in eigen handen nemen, dat spreekwoord nam hij wel erg letterlijk, want hij trok de twee larven met zijn blote handen eruit. "Wat een joekel van een ding" , hoor je Freek in de video zeggen. Derde larf Kwak zit er nog in, maar ook die zal er binnenkort wel uitkomen.
Hieronder de misselijkmakende beelden, bekijk deze op eigen risico.