Zorgt de moeder van Wesley Sneijder voor verzoening met Yolanthe Cabau?

Entertainment
door Denise
dinsdag, 06 juni 2023 om 15:03
ontwerp zonder titel 2023 06 06t135408449
Yolanthe Cabau kunnen we binnenkort zien in de film 'Oei, ik groei'. Hier krijgt zij de rol als Ilse en heeft ze een slechte band met haar schoonmoeder, maar zelf in haar eigen leven heeft ze dit totaal niet. Ze vertelt aan 'Beau Monde' dat ze zelf een hele goede band heeft met de moeder van haar ex Wesley Sneijder.

Yolanthe Cabau heeft een goede band met schoonmoeder

Yolanthe heeft ondanks de breuk met Wesley heel goed contact met haar ex-schoonmoeder. Hierover vertelt ze over aan het blad: "De relatie met Wesley is over, maar de liefde voor zijn moeder blijft, hoor. Sterker nog, ik hang net een telefoontje met haar op." Yolanthe vertelt ook hoe het voor haar is om moeder te zijn. Zo verliep het moederschap anders dan ze 'vooraf had gedacht'. "Natuurlijk wilde ik dat gezin, voor mezelf en voor Xess. Dat dit niet is gelukt, vind ik – zoals waarschijnlijk veel alleenstaande moeders – enorm moeilijk. Mijn eigen hart breken is één ding, maar je kind mogelijk verdriet doen door te scheiden is echt iets anders."

'Alles goed gekomen'

Gelukkig is alles weer goed gekomen. Hier vertelt Yolanthe over: "Xess heeft ons nooit ruzie zien maken. En ik ben dankbaar voor de vriendschap die ik nog steeds met Wesley heb: we kennen elkaar door en door en hebben niets dan liefde en steun voor elkaar. We zijn echt samen de ouders van onze zoon. Xess en Wesley facetimen veel en zien elkaar regelmatig." Ze eindigt haar verhaal met: "Ook al was ons nieuwe leven even heel verdrietig en wennen, het gaat goed met hem (Xess, red). Met ons allebei."