Het 5-jarige zoontje van Chantal Janzen heeft een gigantische identiteitscrisis

Entertainment
door Denise
dinsdag, 06 juni 2023 om 15:37
ontwerp zonder titel 2023 06 06t151149361
Bobby, het 5-jarige zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz, heeft een identiteitscrisis. Op haar Instagram Story laat Chantal weten wat haar zoontje hierover tegen haar zegt.

Zoontje Chantal Janzen wil graag een andere naam

Chantal plaatst wel vaker verhalen op haar Instagram Stories van gesprekken die ze met haar 5-jarige zoontje voert, maar nu komt Bobby met iets heel bijzonders. Hij heeft namelijk besloten dat hij niet meer de naam Bobby wil dragen. Chantal laat weten op haar Instagram Stories hoe dit gesprek verliep. Hierin vraagt Bobby aan Chantal: "Mama, weet je hoe ik heet?" , waarop zijn moeder antwoordde met: "Ja, Bobby toch?" Kennelijk is Bobby het niet eens met de naam die hem is gegeven, zo antwoordt hij met: "Nee, Otto." Het is nog maar de vraag of Marco en Chantal ooit de naam gaan veranderen van hun kind.

Nieuwe woning

Bobby is net vijf geworden. Vorige week vierde hij zijn verjaardag in een huurwoning, want er moet nog het een en ander worden verbouwd aan het miljoenenpand wat Marco en Chantal hebben gekocht. Voor deze woning moesten ze maar liefst 3,7 miljoen euro neerleggen.
1bc39015 208a 4f64 8fa4 26c72dd7f59b
Beeld: Instagram @chantaljanzen.official