Rob Kemps niet blij met kritiek: 'Zie kinderen drie dagen per week'

Entertainment
door Indy
woensdag, 22 november 2023 om 11:56
rob kemps kritiek
Rob Kemps, die eerder aangaf niks te geven om de kritiek die hij ontvangt, lijkt toch terug te krabbelen van deze uitspraak. In een interview met Libelle vertelt de presentator hoe het nu is gesteld tussen hem en zijn ex-vrouw Miriam Swinkels.

Relatiebreuk met Miriam Swinkels

In april dit jaar plaatste Rob Kemps een foto op Instagram met het nieuws dat hij en zijn vrouw Miriam Swinkels uit elkaar zijn . “Verdrietig nieuws na een hele bijzondere week vol met geweldige concerten, willen wij even laten weten dat we al enige tijd niet meer bij elkaar zijn.” De twee, die toen net ouders waren geworden van hun tweede kindje, gaven toen aan van elkaar te blijven houden, maar wel op afstand en in goede harmonie voor de kinderen. “We zijn al heel ons leven beste vrienden ruim 19 jaar en zullen dat ook blijven”, voegt Rob er zelfs aan toe.
Voordat de relatie stukliep, gingen er al geruchten dat Rob vreemd zou gaan en een affaire zou hebben met een andere vrouw. En niet zomaar een. Het zou gaan om Stephanie Klaver, een van zijn achtergronddanseressen. Een maand later werd bekend gemaakt dat het inderdaad gaat om Stephanie en dat Rob verliefd is op haar. Ook Stephanie heeft een punt achter haar relatie gezet om het avontuur met Rob aan te gaan. Het nieuwe liefdeskoppel beiden niks aan te trekken van het het feit dat ze zijn vreemdgegaan en delen hun liefde volop op sociale media.

Kritiek

En Rob kreeg na dit alles een aardige bak kritiek over zich heen. Zijn gedrag maakt geen goede indruk op het publiek en de presentator komt zelfs een beetje gevoelloos en onbeleefd over. Zo zou Miriam vrijwel de volledige opvoeding op zich nemen, terwijl Rob geniet van uitstapjes met zijn nieuwe liefde. Het feit dat hij dit alles óók nog op sociale media deelt, schiet bij velen in het verkeerde keelgat.
De presentator gaf eerder deze maand al aan het jammer te vinden dat mensen zo over hem denken. "We zijn inmiddels alweer een maand of negen verder en ik heb geleerd dat wát je ook zegt, dat het toch nooit goed is", begint hij zijn verhaal tegen Shownieuws . "Ik kan nu alleen maar zeggen dat ik het prima vind wat iedereen vindt of zegt.

Goed contact

Maar Rob lijkt het helemaal niet prima te vinden wat iedereen zegt of vindt. In een interview met Libelle vertelt hij eerlijk wat hij vindt van de geruchten die rondom hem worden verspreid. "Er wordt van alles geroepen wat nergens op slaat" , begint de presentator. "Laat maar zitten, denk ik dan."
Bijvoorbeeld het gerucht over de kinderen. Rob zou zijn ex-partner en kinderen hebben verlaten voor Stepahnie en hij zou zijn kinderen daarnaast nooit zien. "Dat klopt niet" , zegt Rob daarover. "Mijn relatie was voorbij, vijf maanden later werd ik opnieuw verliefd en ik zie mijn kinderen drie dagen per week."
Rob zegt juist goed contact te hebben met zijn ex-vrouw en de twee werken samen als co-ouders. "Op maandag tot en met woensdag zijn Manu en Lola bij mij" , legt Rob uit. "En daar geniet ik elke minuut van."